Partner

Hameni BV

Op het gebied van zonwering is Hameni met recht voor u het zonnetje in huis! Verfijnde techniek, elegante vormgeving, en altijd geplaatst door de beste vaklieden!

Bedrijfsoverzicht Hameni BV

De charme van deze raambekleding is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de inval van het licht.

U kent het waarschijnlijk wel... door de laaghangende zon kunt u niets meer op de televisie zien. Erg lastig als u net uw favoriete programma aan het bekijken bent. Jaloezieën reduceren de intensiteit van binnenkomend zonlicht zonder zijn natuurlijke kwaliteit te beïnvloeden. De afwezigheid van zichtbare gaatjes in de lamellen zorgt voor een strakker, schoner en uniformer uiterlijk en een betere lichtdichte aansluiting. Het ladderkoord inde jaloezie wordt uitgevoerd in een bijpassende kleur. Standaard worden de jaloezieën bediend met behulp van een bedieningsgreep over de gehele breedte van de jaloezie. Het openen en/of sluiten van de lamellen geschiedt middels een brede schuif op de zijgeleiding. Uiteraard zijn er ook electrisch te bedienen jaloezieën verkrijgbaar.

Meer lezen over
'Jaloezieën'?

meer van deze professional

Hordeur/raamrolhor/inzet hor

Het horgaas is duurzaam plissé gevouwen, bestand tegen...

Serrezonwering

Wilt u echt het hele jaar genieten van uw serre, dan is...

Sfeervolle raamdecoratie

Het plisségordijn is een populaire raamdecoratie waarv...

Toon alle 9 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.