Waarom houten jaloezieën?

Sta je op het punt om te verhuizen of ben je je huis eens grondig aan het restylen? Dan is dit het moment om houten jaloezieën aan te schaffen!

Houten jaloezieën zijn echte sfeermakers

Houten jaloezieën zijn zoals bekend echte sfeermakers maar ze hebben nog zo veel meer te bieden. Hieronder bespreken we een aantal voordelen.

Slimme oplossing voor je woning

Houten jaloezieën zijn de oplossing om de ramen stijlvol af te kleden. Ze verminderen niet alleen de inkijk in je woning, maar geven door het houten materiaal extra warmte en gezelligheid aan je interieur. Verder kun je met houten jaloezieën zelf heel eenvoudig de hoeveelheid licht in huis bepalen. Dat bepaalt in grote mate de sfeer in huis. Houten jaloezieën kun je heel makkelijk op maat bestellen en precies samenstellen zoals jij in je hoofd hebt.

In de kleur die past bij jouw interieur

Voor ieder interieur zijn er houten jaloezieën in een passende kleur verkrijgbaar. Heb je bijvoorbeeld een licht en modern interieur, dan passen stijlvolle stijlvol witte houten jaloezieën daar mooi bij. Heb je een wat donkerder en klassieker interieur, kies dan bijvoorbeeld voor jaloezieën van rustiek hout of in een warme bruintint. Daarnaast zijn er houten jaloezieën in onder meer zwart, grijs, taupe en antraciet. Door de door jou gekozen kleur te combineren met een ladderband in een andere kleur, zien je houten jaloezieën er nog sfeervoller uit.

Houten jaloezieën precies op maat

Misschien heb je wel al eens bij een bouwmarkt of in een woonwinkel gekeken naar houten jaloezieën. En kwam je tot de conclusie dat je zelf wel heel veel moest gaan zagen om ze in de juiste afmetingen te kunnen krijgen. Voor vrijwel ieder raam kun je wel degelijk houten jaloezieën op maat laten maken, alleen is dat niet bij iedere leverancier van raamdecoratie of winkel mogelijk. Als je houten jaloezieën wilt hebben die precies op maat worden gemaakt, dan bestel je die bij Creon Raamdecoratie.

Voordelige houten jaloezieën

Naast een groot assortiment met veel kleuren en de mogelijkheid om je raamdecoratie precies op maat te laten maken, ben je voor houten jaloezieën ook nog eens voordelig uit bij Creon Raamdecoratie. Ten opzichte van grote winkelketens is raamdecoratie bij Creon tot wel de helft goedkoper. Je bestelling op maat wordt bovendien in twee tot maximaal vier weken geleverd. Kijk voor alle mogelijkheden om jouw huis op een voordelige manier extra charme te geven.