Houten Jaloezieen

Onel Windowdressings heeft een zeer uitgebreide houten jaloezieën.

De collectie van Onel Windowdressings bevat meer dan 800 verschillende stoffen. Met een team van ervaren stijladviseurs komen we met de gehele collectie bij u thuis zodat u in uw eigen woonomgeving de verschillende producten kunt vergelijken. Naast een grote collectie bieden we ook een groot assortiment aan toepassingsmogelijkheden. Zo leveren wij houten jaloezieën op maat in vrijwel iedere groote. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ophangsystemen naar keuze of voor extra comfort elektrische bediening van uw houten jaloezieën.

De houten jaloezieën zijn vervaardigd uit Basswood of Phoenixwood. Beide zijn stevige houtsoorten, die zich makkelijk laten verwerken. De lamellen zijn kwartiersgezaagd wat zorgt voor stabiliteit en een mooie nerfstructuur. De lamellen worden afgewerkt met een hoogwaardige vocht- en UV-bestendige meubellak. Er is een ruim assortiment van 49 lamellen, 17 dekkende kleuren en 32 gebeitste. Vindt u uw keuze niet, dan kunnen ze in vrijwel alle RAL- en NCS-kleuren worden geschilderd. Allen beschikbaar in zowel 50m als 63mm breedte.

Onel Windowdressings komt graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en stoffen persoonlijk met je bespreken. Maak hiervoor direct een afspraak op onze contactformulier Naast onze exclusieve service aan huis bieden we standaard op onze producten tot wel 10 jaar garantie. Kwaliteit is dan ook één van onze speerpunten.