Gaskachel Riva Vision

Met zijn zwart glazen afwerking en strakke lijnen is de Gazco's Riva Vision serie bijzonder mooi, chique en heeft hierdoor de perfecte uitstraling voor in de hedendaagse interieurs.

Omschrijving Gazco Vision

Chique gaskachel Gazco. Gaskachel Gazco Riva Vision.Met zijn zwart glazen afwerking en strakke lijnen is de Gazco's Riva Vision serie bijzonder mooi, chique en heeft hierdoor de perfecte uitstraling voor in de hedendaagse interieurs. Zij geven een echt verleidelijk vlambeeld zeer realistische, dit mede door de met de handgeschilderde houtblokken met een gloeiende effect.

De kachels bieden een indrukwekkende warmte met vermogens tot 5.20 kW en met een rendement van 81%. Deze zeer effectieve gaskachel heeft drie vlamhoogtes die snel en gemakkelijk vanuit uw stoel kunnen worden aangepast door een druk op een knop van de afstandsbediening.

Op dit moment is alleen het grootste formaat beschikbaar met de keuze mogelijkheid uit houtblokken of witte kiezelstenen op het branderbed.}

Vanaf volgend jaar is het mogelijk een keuze te maken uit drie modellen Small, Midi en Groot. Al deze modellen kunnen geplaatst worden op de speciaal ontworden Riva Bench, dit zijn stalen banken die nog meer styling geven aan uw kachel.