de Zen-serie

Ter gelegenheid van 40 jaar internationaal succes lanceerde ontwerper Dominique Imbert onlangs drie nieuwe, wendbare modellen: de Kinéfocus, Renzofocus en Bathyscafocus Hublot. Verder komt Focus binnenkort met de Biofocus. Als dit model net zo oogstrelend is als de Zen dan is dat veelbelovend. Elegant en vriendelijk, een object in de huiskamer om trots op te zijn. De toonaangevende ontwerper Dominique Imbert heeft de Zen-serie ontworpen met de essentie om schoonheid in de kamer te brengen. Iets dat hem zeker gelukt is!  

Productomschrijving

Ter gelegenheid van 40 jaar internationaal succes lanceerde ontwerper Dominique Imbert onlangs drie nieuwe, wendbare modellen: de Kinéfocus, Renzofocus en Bathyscafocus Hublot. Verder komt Focus binnenkort met de Biofocus. Als dit model net zo oogstrelend is als de Zen dan is dat veelbelovend. Elegant en vriendelijk, een object in de huiskamer om trots op te zijn. De toonaangevende ontwerper Dominique Imbert heeft de Zen-serie ontworpen met de essentie om schoonheid in de kamer te brengen. Iets dat hem zeker gelukt is!

 

Een Focushaard in huis is een waar kunstobject. De man achter deze artistieke ontwerpen is de Franse Dominique Imbert. Een eigenzinnige en filosofische man met een waanzinnige passie. Hij wil altijd aan nieuwe creaties werken. Imbert werkt graag met staal. Staal is gedwee, soepel en handelbaar. Het ene moment is het vuurrood en doet het denken aan wonderlijke vulkanen. Het volgende moment is het staal koud, zwart en hard. Bij Focus werkt met twee soorten rendement: het thermische rendement en het visuele rendement. Beide zijn van belang. Op veel van de haarden die in laboratoria zijn getest, werd een rendement toegekend van 65 – 75 %. Er wordt dagelijks keihard aan de technische verbeteringen gewerkt.