Passende rolgordijnen

Als je op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie, zijn rolgordijnen de moeite van het overwegen waard. Je kunt ze op maat tegen een scherpe prijs bestellen.

Mooie rolgordijnen op maat

Buiten het feit dat ze makkelijk te bedienen zijn, zien ze er bijzonder sfeervol uit. Daarbij zijn ze geluiddempend en isolerend. Zo is het in de winter binnen behaaglijk warm en blijft het in de zomer lekker koel. Rolgordijnen passen eigenlijk in ieder interieur. Van klassiek en landelijk tot strak en modern.

Een geschikt rolgordijn voor ieder raam

Voor iedere kamer heeft een rolgordijn een andere functie. Voor een slaapkamer wil je de ramen kunnen verduisteren, terwijl je juist voor de zitkamer wat meer licht wil doorlaten. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar voor ieder rolgordijn. Zo heb je vrolijke, heldere kleuren zoals felgroen voor een kinderkamer, maar ook zachte en neutrale tinten voor in de woon- en werkkamer. Verder kun je kiezen uit rolgordijnen die veel licht doorlaten en duo rolgordijnen waarbij de stof bestaat uit open en gesloten banen. Hiermee kun je de lichtinval in huis zeer precies aanpassen en dit rolgordijn zorgt voor prachtig gefilterd licht.

Zelf inmeten en monteren

Bij Creon kun je rolgordijnen online en precies op maat bestellen. Alle rolgordijnen hebben een standaard hoogte van 220 cm. Vervolgens wordt de breedte precies op maat gemaakt. Zo hoef je zelf niet te zagen of te knippen. Op hun website staan er diverse tips en handleidingen voor het inmeten en monteren. Elk rolgordijn wordt precies op maat gemaakt, zodat je deze zelf daarna alleen nog maar hoeft op te hangen. Je hebt de keuze uit het type cassette: open of dicht, de onderlat en de bedieningszijde. Bij Creon heb je de mogelijkheid om eerst een kleurstaal aan te vragen als je twijfelt over de kleur. Als je eenmaal je bestelling doet, wordt deze in mindering op het totaalbedrag gebracht. Creon zorgt voor perfect passende rolgordijnen tegen een zeer scherpe prijs. Dus of je nu een klein huis of groot huis, kleine of grote ramen hebt voor iedere kamers is er een passend rolgordijn te vinden.