Nuance Shades

Onel Windowdressings heeft een zeer uitgebreide collectie nuance shades.

De collectie van Onel Windowdressings bevat meer dan 800 verschillende stoffen. Met een team van ervaren stijladviseurs komen we met de gehele collectie bij u thuis zodat u in uw eigen woonomgeving de verschillende producten kunt vergelijken. Naast een grote collectie bieden we ook een groot assortiment aan toepassingsmogelijkheden. Zo leveren wij nuance shades op maat in vrijwel iedere groote. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ophangsystemen naar keuze of voor extra comfort elektrische bediening van uw nuance shades.

Door een unieke constructie zweven de lamellen (50mm of 70mm) tussen beide voiles waardoor u een mooi ongehinderd zicht naar buiten behoudt. Door de specifieke weving filtert de Nuance Shade het UV-licht zelfs met de lamellen in open stand. Hierdoor blijft uw interieur beschermt van verkleuring door de zon terwijl deze wel op een natuurlijke manier uw kamer in blijft schijnen.

Onel Windowdressings komt graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en stoffen persoonlijk met je bespreken. Maak hiervoor direct een afspraak op onze contactformulier Naast onze exclusieve service aan huis bieden we standaard op onze producten tot wel 10 jaar garantie. Kwaliteit is dan ook één van onze speerpunten.