Vifa

Vifa: speakers van Scandinavisch design

De speakers van het Deense merk Vifa staan niet alleen geweldig in uw woonkamer, maar laten u ook ge

Voor iedereen die waarde hecht aan mooi Scandinavisch design voor in huis, maar daarbij vooral geen concessies wil doen aan de geluidskwaliteit, biedt het Deense audiomerk Vifa keuze uit maar liefst vijf geluidsystemen. De buitenzijde is bekleed met het ruige textiel van stoffenfabrikant Kvadrat in combinatie met een naadloos aluminium frame. De binnenzijde de hoogwaardige luidsprekertechniek van Vifa. De geluidskwaliteit is geweldig: authentiek zonder enige vervorming, helder en met een breed bereik. Leuk om te weten: de geluidssystemen kregen (naar grootte) de namen van Scandinavische hoofdsteden: Reykjavik, Helsinki, Oslo, Copenhagen 2.0 en Stockholm 2.0.

Kwaliteit
Een stevige behuizing van uit één stuk gegoten aluminium biedt optimale bescherming aan de uitgekiende techniek aan de binnenzijde. De systemen zijn bekleed met een wollen stof, geweven door de bekende Deense textielproducent Kvadrat. Deze speciaal geselecteerde stof laat het geluid zonder vervorming door. Elk systeem is met zorg ontworpen, waarbij de techniek optimaal gebruikmaakt van de gekozen vorm. De tweeter, midrange en woofer units zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd om het geluid zo authenthiek mogelijk te laten klinken.

Overal genieten van je favoriete muziek
De Vifa portable systemen werken op draadloze Bluetooth-technologie, zijn voorzien van krachtige, oplaadbare lithium-ionbatterijen en kunnen ook op het lichtnet worden aangesloten. De Stockholm vormt hierop een uitzondering, deze wordt direct op het lichtnet aangesloten.De Copenhagen 2.0 en de Stockholm 2.0 zijn uitgerust met het zogenaamde Vifa®Home-system, eenvoudig in te stellen met de Vifa®Home app op je mobiele telefoon. Maar ook met de hand zijn deze audiosystemen eenvoudig te bedienen. Met één druk op de knop geniet je van je favoriete muziek. Dit stelt je in staat om je muziek te beluisteren via meerdere luidsprekers, in verschillende ruimtes en middels vele geluidsbronnen. Ten slotte hebben de Copenhagen 2.0 en de Stockholm 2.0 een speciale knop dat Vifa®Link activeert. Hiermee kunnen alle units onderling gekoppeld en automatisch met het Vifa®Home-system verbonden worden. Op deze manier creëer je je eigen muziekzones in huis.