Vogel's Sonos Mounts

Met Sonos Mounts van Vogel's hang je je speakers aan de muur of plaats je ze op een standaard en creëer je eenvoudig een perfecte akoestiek.

Vogel's Sonos Mounts

Haal meer uit je Sonos-speakers: altijd een sensationele muziekbeleving dankzij Vogel’s
Echte muziekliefhebbers willen alles uit hun Sonos-speakers halen: of je nu in de woonkamer geniet van je Sonos PLAY:3 of tijdens het koken de muziek van je smartphone streamt naar je Sonos PLAY:1. Met de nieuwe serie producten van Vogel’s – speciaal voor het ophangen en plaatsen van je Sonos-speakers – bevestig je je speakers op flexibele wijze aan de muur of op een standaard. Positioneer je speakers zoals jij het wilt, en creëer de beste akoestiek in elke ruimte. Extra voordeel: de producten hebben een sophisticated design én zijn super eenvoudig op te hangen. Ben jij klaar voor de ultieme geluidsbeleving?

Minimale ruimte-inname, maximale muziekbeleving
Bespaar ruimte en geniet optimaal van muziek met de muurbeugels voor Sonos PLAY:1 en PLAY:3. Het speciale ophangysteem is eenvoudig te installeren. Dankzij de hoogwaardige materialen en de twee beschikbare kleuren (zwart en wit), bevestig je speakers veilig én stijlvol aan de muur. En door de ruime draai- (70°) en kantelmogelijkheden (30°) creëer je altijd de beste akoestiek.

Een perfecte luisterpositie, in elke hoek van de kamer
Liever geen gaten in de muur? Kies voor een vloerstandaard en laat je speaker naadloos opgaan in je interieur. De standaards zijn voorzien van een (geïntegreerd) netsnoer waarmee je de kabellengte met één meter vergroot. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en maximaal 82 centimeter hoog: het perfecte oorniveau als je zit.

Perfectioneer je geluidsbeleving! Met de nieuwe soundproducten van Vogel’s creëer je een comfortabele luisterpositie, waar je ook zit. En dankzij alle meegeleverde bevestigingsmaterialen en een overzichtelijke, stap-voor-stap-handleiding, geniet je snel van je nieuwe aankoop. De producten van Vogel’s zijn vanaf nu beschikbaar. De muurbeugel voor de Sonos worden geleverd met maar liefst vijf jaar garantie.