Vogel's NEXT 7346 voor OLED tv's

Ontdek de specifieke kwaliteiten van de nieuwe NEXT 7346. OLED TVs zijn erg dun en fragiel. Speciaal daarom ontwikkelde Vogel's deze OLED muurbeugels.

Elegantie en flexibiliteit in één tv beugel

Ontdek de specifieke kwaliteiten van de nieuwe NEXT 7346. OLED TVs zijn erg dun en fragiel. Daarom ontwikkelde Vogel's speciale OLED muurbeugels, met een extra flexibel draaimechanisme. Zo draai je je OLED tv in minder dan een handomdraai naar je toe, zonder de tv te beschadigen. Zo heb je een perfect zicht op je televisie, waar je ook zit in de kamer.
Bevestig je tv aan de wand met deze flexibele Vogel's tv beugel. OLED televisies, hebben een speciaal ophangsysteem (VESA) aan de achterzijde, dat afwijkt van reguliere televisies. Wil je dat jouw OLED tv een naadloos geheel vormt met je tv beugel, kies dan voor de NEXT 7346. Je OLED televisie wordt dan nóg meer een eye-catcher in huis,

De NEXT 7346 is een in het oog springende steun met elegante lijnen die een unieke combinatie vormt met de OLED tv. De NEXT 7346 vouw je moeiteloos zo tegen de wand dat er nauwelijks ruimte overblijft tussen de wand en de steun. Met één vinger haal je het scherm moeiteloos van de wand af,  dat noemen we Smart Movement en kan het scherm tot 120 graden worden gedraaid.
Deze OLED muurbeugel is geschikt voor OLED tv's van 40" - 65" (102 -165 cm) met een gewicht van maximaal 30 kg en is voorzien van Screen Protection System - dit voorkomt dat de kostbare OLED tv tegen de wand stoot. Dankzij Cable Management kunnen kabels weggewerkt worden voor een opgeruimd gezicht.

Vogel's heeft het allerbeste van onze andere succesvolle producten genomen en dit gecombineerd in een nieuw concept met een ongekend luxueuze uitstraling.

Meer informatie over deze producten vind je ook op: https://www.vogels.com/nl-nl/c/next-7346-draaibare-tv-muurbeugel-voor-lg-oled-tv. Er is ook een gemotoriseerde muurbeugel voor de OLED ontworpen: MotionMount - NEXT 7356.