Partner

Havoned

Havoned is dé partner in (trade-)marketing en verkoop voor wederverkopers van plaatsingssystemen en accessoires op het gebied van Audio Video.

Bedrijfsoverzicht nl-nl.sonoro.de

Design radio met Bluetooth technologie en cd-speler voorzien van vooraf geinstalleerde programma's zoals klassieke meditatie en begeleidende ontspanning.

Design cd radio met Bluetooth technologie

sonoro begrijpt het belang van goed slapen om uitgerust aan de dag te kunnen beginnen. Met deze gedachte in het achterhoofd is de sonoroCD2 ontworpen. In combinatie met de exclusieve SonoroLIGHT module (optioneel) kunt u de sonoroCD2 ook gebruiken als wake up light. Dankzij deze innovatieve lichtondersteuning wordt u door het licht van uw eigen nachtlamp gewekt. Uw nachtlamp begint zacht te schijnen en gaat steeds feller aan. Net zoals een zonsopkomst dat doet, maar dan op het moment dat u het wenst. Door de lichtsterkte langzaam te verhogen en de kamer te verlichten, bereidt uw lichaam zich voor om wakker te worden. U wordt dan niet alleen natuurlijk en rustig wakker, maar ook fitter.

Algemene specificaties
- In combinatie met de SonoroLIGHT module kunt u uw nachtlampje aansluiten op de sonoroCD2 en deze aan/uitschakelen via de radio.
- Tover uw sonoroCD2 met de SonoroLIGHT module om in een wake up light en wordt heerlijk uitgerust wakker met licht in plaats een wekkergeluid.
- Het display van de sonoroCD2 is aan te passen naar het gewenste niveau, zodat u fijn kunt slapen zonder last te hebben van een fel verlicht display. Voorzien van lichtsensor zodat de    helderheid van het scherm automatisch wordt aangepast aan het licht in de kamer.
- De ingebouwde CD-speler is perfect voor het afspelen van een audio-boek. Het systeem onthoudt namelijk waar u bent gebleven toen u in slaap viel.
- Alle radio’s van sonoro zijn voorzien van DAB+. Dankzij deze technologie geniet u van geruisloos en storingsvrij muziek luisteren in digitale kwaliteit.
- Gebruiksvriendelijkheid met een hoofdletter G staat voorop bij sonoro.
- Val rustig in slaap dankzij de voorgeprogrammeerde relax- en meditatiegeluiden. Ontspan volledig met meditatiegeluiden zoals progressieve spierontspanning, natuurgeluiden en klassieke meditatie. Makkelijk te gebruiken dankzij de handige knop bovenop de sonoroCD2.
- De 360° Sound Experience zorgt voor een comfortabele geluidservaring.
- Word uitgerust wakker met uw favoriete muziek die automatisch van zacht naar harder volume gaat.

Meer lezen over
'sonoroCD2'?

meer van deze professional

Tablethouder RingO

Vogel's de universele tablethouder RingO; geschikt voor...

sonoroGoLondon

Deze draagbare FM-radio is voorzien van DAB+ technologi...

Jamo inbouw speakers

Bent u van plan te gaan verbouwen? Of wilt u uw audio t...

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.