NEXT OP2 tv-vloerstandaard

De TV als een opvallend stukje interieurarchitectuur in Scandinavisch design

NEXT OP2: de tv standaard wordt designmeubel

De NEXT OP2 van Vogel's is een moderne, vrijstaande standaard voor je tv. Scandinavisch design dat wordt gekenmerkt door functionele eenvoud. Gebruik de NEXT OPSOUND-accessoire (apart verkocht) om je soundbar eenvoudig met de NEXT OP2 te combineren, zonder daarbij afbreuk te doen aan het mooie uiterlijk. De NEXT OP2 is geschikt voor tv’s van 50” tot 77” en maximaal 45 kilo.
The Quality Signature
De NEXT OP-serie van Vogel's is niet alleen bijzonder mooi vormgegeven, maar voldoet ook aan alle kwaliteitseisen die Vogel’s aan haar producten stelt. Een solide en sterke constructie, want bij Vogel's staat veiligheid voorop. Ook wordt het hout met zorg geselecteerd en denken we hierbij aan mens en milieu. De 'Quality Signature' van Vogel's houdt in dat betrouwbaarheid, design, innovatie en gebruiksgemak altijd voorop staan.

Meer informatie over de OP2 van Vogel's vindt u hier: https://www.vogels.com/nl-nl/c/next-op2-tv-standaard.

Over het merk Vogel's
Wat begon als een persoonlijke zoektocht naar perfectie heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle internationale onderneming die een sterk onderscheidende reeks beugels en ophangsystemen produceert voor audio-, video- en multimedia-apparatuur. Sinds de ontwikkeling van 's werelds eerste luidsprekerbeugel in 1973 heeft dit Nederlandse bedrijf regelmatig bekroonde oplossingen geproduceerd die het leven aangenamer maken. Tegenwoordig is Vogel's o.a. bekend om haar kwalitatieve muurbeugels voor tv's, speakers, projectoren en tablets.