array(1) { ["path"]=> string(21) "www.maestroliving.nl/" }
Partner

Verburg Audio

De nieuwste geluidssensatie in uw keuken De Harman Kardon MaestroKitchen(TM): Voor IEDERE bestaande of nieuwe keuken!

Het recept voor succes

Mensen veranderen, maar de waardering voor geweldige muziek blijft altijd bestaan. Gedurende meer dan 60 jaar hebben de audiotechnici van Harman Kardon

® die behoefte vormgegeven met een constante stroom hoogwaardige audioproducten, die de muziekliefhebber zeer aanspreken. Of het nu gaat om het luisteren naar muziek in de auto, thuis op of het werk – of zoals nu mogelijk wordt, in de keuken – de traditie van Harman Kardon is een geweldig verhaal met vaak onderscheidende technische innovaties, vooruitstrevende vormgeving en baanbrekende prestaties in alle aspecten van het leven. Het zijn 3 simpele ingrediënten voor doorgaand succes.

Exclusief gezelschap

Zelfs wanneer u nog nooit van Harman Kardon gehoord heeft, is het zeer waarschijnlijk dat u er al wel naar geluisterd heeft. Van zeer betaalbare audio tot high-end apparatuur, home entertainment en autoradio, is het merk Harman Kardon synoniem met geweldig geluid. Een groot deel van dit succes zijn wereldwijd gerenommeerde partners, zoals Toshiba, Apple , maar ook bijvoorbeeld Harley Davidson. Ook de partners in de automobielindustrie spreken voor zich: BMW, Mini, Mercedes-Benz, land Rover – om er enkelen te noemen. Zoekt u het beste, dan vindt u Harman Kardon. Serieuze spelers zoeken serieuze partners!

Het verborgen ingrediënt

Harman Kardon brengt u perfect klinkende muziek waar dat ook maar mogelijk is. Nu, met de komst van de MaestroKitchen 100 kunt u uw inspiratie muzikaal ondersteunen in één van de belangrijkste plaatsen in het huis: de keuken! Waar komt echter de geweldige sound vandaan? Dat zullen uw gasten zich ongetwijfeld gaan afvragen, daar het mogelijk is de speakers van de MaestroKitchen onzichtbaar in uw keuken weg te werken, net zoals alle kabels en snoeren die er naartoe gaan. Heeft u die mogelijkheid niet: geen probleem. Het systeem is tevens leverbaar met elegante satelliet speakers die in geen enkele keuken misstaan!

Passie voor muziek en wetenschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Deze passie is niet alleen hoorbaar in kristalhelder geluid, maar ook zichtbaar. Design speelt namelijk een even zo grote rol. Het MaestroKitchen systeem is daarom bekroond met een "red dot award: product design 2011".

Social Sound Systeem

De keuken is de centrale plek in huis geworden waar sfeer en quality time centraal staan. Muziek speelt hier een belangrijke rol in, waarbij het MaestroKitchen Sound Systeem u een geheel nieuwe ervaring biedt bij het koken en socializen met uw vrienden.

Het Harman Kardon MaestroKitchen muzieksysteem is door geheel Nederland te koop in diverse keukenspeciaalzaken en al verkrijgbaar vanaf € 1.299,--.

Voor meer informatie en dealers kijk op www.harmankardon.com/maestrokitchen.

De MaestroKitchen is teven in de Social Media te vinden:

www.twitter.com/maestrokitchen www.facebook.com/maestrokitchen

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Verburg Audio

Maestro Living

Sinds geluid- en beelddragers rond de jaren vijftig voor het grote publiek bereikbaar werden, had het audio/tv meubel een belangrijke positie gekregen in bijna elke woonkamer. Een meubel waar men trots op kon zijn; mooi vormgegeven met slechts alleen een stroom- en antennedraad.

Maar met de opkomst van de videorecorder veranderde dat beeld en is het mooi vormgegeven audio/tv meubel verdwenen. De tv's worden steeds dunner en met alle apparaten die er tegenwoordig zijn, is het een wirwar van draden en kabels geworden. De Maestro Living verandert dat beeld. Alles wordt netjes achter deuren weggewerkt en er is niet langer zicht op kabels; alleen de perfecte sound in een schitterend design.

Alle techiek slim verborgen

De droom van iedere vrouw; met de meubels van Maestro Living zorg je ervoor dat je wél de ultieme geluidservaring hebt, zonder dat je de techniek hoeft te zien. Geen opgestapelde apparaten of draden op de vloer of langs de wand. Alles in één meubel verwerkt en passend in ieder interieur. Welkom in de wereld van Maestro Living!

Drie modellen

Met de meubels van Maestro Living is door het modulaire systeem alles mogelijk. Je kunt kiezen uit een groot aantal meubels die je zelf kunt samenstellen, zodat je zelf bepaalt hoe lang en uit welke componenten jouw meubel moet bestaan. De Maestro Living serie bestaat uit drie modellen.

Model A

Met dit multifunctionele meubel kun je genieten van de beste geluidservaring; achter het nonwoven speakerdoek is ruimte voor een soudbar om de beste filmervaring te beleven. Achter de klep van het Maestro Living meubel is ruimte gereserveerd voor jouw audio componenten, zodat je ervan kunt genieten zonder dat je iets van deze apparaten ziet staan.
Verburg Audio Maestro Living model A

 

Model B

Dit meubel van Maestro Living zorgt voor een extra dimensie in elke woonkamer. Naast de fraaie vormgeving die men zelfs kan uitbreiden, is er ruimte gecreëerd voor een subwoofer en een soundbar zodat er een waar orkest verborgen lijkt te zijn in dit meubel.

 

Verburg Audio Maestro Living model B

Model C

Het topmodel in de Maestro Living serie. In dit modern vormgegeven meubel heeft Verburg Audio de luidsprekers en subwoofer verwerkt. Voor de juiste back sound hoef je alleen maar twee speakers achter je in de ruimte te plaatsen om tot een overweldigende geluidservaring te komen. Alles mooi in één meubel weggewerkt en passend in ieder interieur.
Verburg Audio Maestro Living model C

Meer lezen over
'Maestro Living'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.