Maestro Living

Sinds geluid- en beelddragers rond de jaren vijftig voor het grote publiek bereikbaar werden, had het audio/tv meubel een belangrijke positie gekregen in bijna elke woonkamer. Een meubel waar men trots op kon zijn; mooi vormgegeven met slechts alleen een stroom- en antennedraad.

Maar met de opkomst van de videorecorder veranderde dat beeld en is het mooi vormgegeven audio/tv meubel verdwenen. De tv's worden steeds dunner en met alle apparaten die er tegenwoordig zijn, is het een wirwar van draden en kabels geworden. De Maestro Living verandert dat beeld. Alles wordt netjes achter deuren weggewerkt en er is niet langer zicht op kabels; alleen de perfecte sound in een schitterend design.

Alle techiek slim verborgen

De droom van iedere vrouw; met de meubels van Maestro Living zorg je ervoor dat je wél de ultieme geluidservaring hebt, zonder dat je de techniek hoeft te zien. Geen opgestapelde apparaten of draden op de vloer of langs de wand. Alles in één meubel verwerkt en passend in ieder interieur. Welkom in de wereld van Maestro Living!

Drie modellen

Met de meubels van Maestro Living is door het modulaire systeem alles mogelijk. Je kunt kiezen uit een groot aantal meubels die je zelf kunt samenstellen, zodat je zelf bepaalt hoe lang en uit welke componenten jouw meubel moet bestaan. De Maestro Living serie bestaat uit drie modellen.

Model A

Met dit multifunctionele meubel kun je genieten van de beste geluidservaring; achter het nonwoven speakerdoek is ruimte voor een soudbar om de beste filmervaring te beleven. Achter de klep van het Maestro Living meubel is ruimte gereserveerd voor jouw audio componenten, zodat je ervan kunt genieten zonder dat je iets van deze apparaten ziet staan.
Verburg Audio Maestro Living model A

 

Model B

Dit meubel van Maestro Living zorgt voor een extra dimensie in elke woonkamer. Naast de fraaie vormgeving die men zelfs kan uitbreiden, is er ruimte gecreëerd voor een subwoofer en een soundbar zodat er een waar orkest verborgen lijkt te zijn in dit meubel.

 

Verburg Audio Maestro Living model B

Model C

Het topmodel in de Maestro Living serie. In dit modern vormgegeven meubel heeft Verburg Audio de luidsprekers en subwoofer verwerkt. Voor de juiste back sound hoef je alleen maar twee speakers achter je in de ruimte te plaatsen om tot een overweldigende geluidservaring te komen. Alles mooi in één meubel weggewerkt en passend in ieder interieur.
Verburg Audio Maestro Living model C