array(1) { ["path"]=> string(86) "www.artyx.nl/nl/collectie/aanbiedingen/album/73/aanbieding-p-infinity-wit-300---117900" }
Partner

ARTYX Interieurproducties

Artyx interieurproducties ontwerpt designmeubelen op maat in iedere gewenste breedte hoogte en diepte. Samen met jou stelt Artyx het ideale meubel samen en bepalen ze functie en kleur. Op onze website www.artyx.nl staan duizenden afbeeldingen en honderden modellen die je naar eigen inzicht kunt wijzigen. Ook kun je een bezoek brengen aan de showroom om daar samen met een adviseur een ontwerp te maken en de modellen te bekijken.

MEER TONEN

lowboard infinity 300

Lowboard INFINITY 300 zwevend gemonteerde tv-kast in matte kunststof VELVET. Deze designkast in matwit is ook in DUROPAL hoogglans leverbaar als aanbieding op de site van ARTYX. De INFINITY is ook leverbaar met een tv-draaisysteem met kabeldoorvoer.

produktinformatie

Deze zwevende designkast van ARTYX is leverbaar tot 400 cm breed in matwit, matzwart, matantraciet en hoogglans wit. Het front is leverbaar met kleppen of laden.

Deze kast is zeer snel leverbaar en kan in geheel nederland gebracht en gemonteerd worden.

Afmetingen: 300 x 30 x 50 cm

Montage: zwevend

Kleur: wit

PRIJS: 1179,00 euro

Op de site van artyx www.artyx.nl staan honderden ander designkasten en een groot aantal AANBIEDINGEN.

showroom

In de showroom van ARTYX hebben wij zojuist een zwevende iNFINITY gesplaatst in een VELVET mat wit uitvoering. Deze uitvoering is tevens voorzien van een speakerfront voor een SOUNDBAR.

Wil jij ook samen met iemand van het ARTYX team je eigen kast ontwerpen ? maak dan vrijblijvend een afspraak in de showroom voor een gratis ontwerp / advies, bel dan: 0594-529 219  / 06-5090 1874

Bezoek de grootste designsite van Nederland www.artyx.nl

Meer lezen over
'lowboard infinity 300 '?

meer van deze professional

werkplek exceptional 16D

Zwevende werkplek EXCEPTIONAL 16D met groot zwevend ...

XPERIA 150 bergmeubel

Bergmeubel XPERIA 150 is een zwevende wandkast van g...

haardmeubel expression

bio-ethanolhaard van RUBY FIRE verwerkt in tv-meubel EX...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.