Klipsch Reference Premiere speakers

De speakers uit de Reference Premiere-lijn van Klipsch zijn nog niet zo lang geleden geintroduceerd maar nu al legendarisch te noemen.

De speakers uit de Reference Premiere-lijn van Klipsch zijn nog niet zo lang geleden geintroduceerd maar nu al legendarisch te noemen. Het geluid is namelijk geweldig!
De speakers uit de bestaande Reference Premiere-serie van Klipsch zijn opnieuw op de tekentafel gelegd. Tijdens dit gehele design proces is er gebruik gemaakt van meer dan 70 jaar akoestische expertise die het Amerikaanse merk tot zijn beschikking heeft. Gecombineerd met de meest geavanceerde technologie is daardoor het ultieme geluidssysteem gecreëerd. Engineering, expertise en state-of-the-art technologie komen samen in deze nieuwe lijn luidsprekers. Met dit geluid raken mensen weer verliefd op goede muziek.
De Reference Premiere speakers zijn voorzien van een elegant design en geweldige technologie. Klipsch heeft de luidsprekers onder meer voorzien van een nieuwe siliconen hybride Tractrix Horn en Tractrix poorten, technologieën die geluidsverstoring tegengaan. Het resultaat mag er zijn! Deze line-up van producten staat voor de idealen van de design-filosofie van Klipsch: weinig verstoring, hoge efficiëntie, lage frequentie response en een brede dynamic range. Reference Premiere laat u genieten van ongelooflijke en meeslepende geluidservaringen.

Meer informatie vindt u op: www.klipsch.com.