Opening Starline Pool & Lifestyle Centre

25 Maart 2014

Starline opent een binnen- en buitenshowroom waar toekomstige zwembadbezitters inspiratie op kunnen doen.


In het markante glazen gebouw van Starline te Valkenswaard wordt er momenteel met man en macht gewerkt aan de totstandkoming van het Starline Pool & Lifestyle Centre. In de nieuwe stijlvolle binnen- en buitenshowroom van het Pool & Lifestyle Centre kunnen toekomstige zwembadbezitters de meest actuele design zwembaden van Starline bekijken en inspiratie opdoen. Specialisten kunnen bezoekers vrijblijvend van advies en informatie voorzien. Op 30 maart wordt het Pool & Lifestyle Centre op feestelijke wijze geopend en is er van alles te beleven voor jong en oud!

Forse renovatie Pool & Lifestyle Centre

Al in 1991 was Starline de eerste in de Benelux die een grote zwembadshowroom opende, het Starline Zwembad Infocentrum te Valkenswaard. De showroom ondergaat momenteel een forse renovatie. Een dergelijke investering is uniek in deze tijd. Vanaf de open dag op 30 maart zal de nieuwe showroom van in totaal zo’n 4000m2 tevens door het leven gaan als het 'Starline Pool & Lifestyle Centre'. Met de nieuwe naam, interieur en styling benadrukt Starline dat het bezitten van een zwembad samengaat met een bepaalde levensstijl en een emotie. Starline laat zien vernieuwend te zijn en helemaal klaar voor de toekomst.

Feestelijke open dag

Tijdens de open dag op zondag 30 maart aanstaande viert Starline op feestelijke wijze de opening van de volledig vernieuwde zwembadshowroom. Laat je verrassen door de allernieuwste designzwembaden uit de NOVA en NEXXT Line en de Starline whirlpools welke gepresenteerd zijn in een prachtig styling. Het eigentijdse interieur en exterieur ademt de lifestyle van puur genieten en luxe behorende bij het bezitten van een privé-zwembad of whirlpool. Geniet samen met ons van deze speciale dag. Ook kinderen zullen een geweldige dag beleven met leuke attracties en lekkere hapjes.

Bezoek de grootste zwembadenfabriek in de Benelux!

Als extraatje biedt Starline bezoekers de gehele dag de mogelijkheid om kosteloos een bezoek te brengen aan de grootste zwembadenfabriek van de Benelux! Vanuit het Pool & Lifestyle Centre rijden er de hele dag bussen op en neer tussen het Pool & Lifestyle Centre in Valkenswaard en de fabriek in Overpelt, België. Daar kun je met eigen ogen zien hoe Starline zwembaden en de bijbehorende Starline Roldeck® zwembadafdekkingen worden gemaakt in de productiefaciliteit van meer dan 10.000m2!

Starline Training Centre

Het Pool & Lifestyle Centre is een zeer compleet centrum voor zowel zakelijke als particuliere bezoekers. In het gebouw is namelijk ook een aparte afdeling volledig ingericht voor de vakspecialist, het Starline Training Centre. Hier kunnen zakelijke klanten producttrainingen volgen en de allernieuwste Starline zwembadtechniekproducten bekijken in de speciaal daarvoor ingerichte techniek showroom.

Mis het niet

Het belooft een bijzondere dag te worden. Starline nodigt je dan ook van harte uit om op zondag 30 maart van 10.00u tot 18.00u langs te komen aan de Vest 50b in Valkenswaard. Een dag waarop je zeker geïnspireerd zult raken. Directeur Victor de Vries: 'Een zwembad in de eigen woonomgeving is tenslotte een echte beleving. Een levensstijl. Daarmee laten we onze bezoekers graag kennis maken.'

Meer informatie: www.starlinepool.com

Publicatiedatum: 25 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Style by RivieraPool:

Modena en Ancona - twee verschillende modellen epo...

Waterontharder kopen

Weg met de kalk aanslag in uw douche, keuken en ba...

Bouwkundig zwembad

Heerlijk genieten in eigen tuin met een privé zwe...

Zwembad in de tuin

Het is gewoon vakantie vieren in je eigen achtertu...
Advertentie