Natuursteen in wellness

Natuursteen wordt al decennia lang toegepast in badhuizen en hammans. Natuursteen past perfect bij zwembaden en als vloer- en wandbekleding in uw wellness.

Heerlijk thuis ontspannen

Lekker even terugtrekken en heerlijk ontspannen. Een zwembad, sauna of whirlpool in huis of in de achtertuin. Steeds meer mensen kiezen voor een eigen wellnesscenter aan huis. Natuursteen past hier helemaal bij en wordt al decennia lang toegepast in badhuizen en hammans. Niet voor niets, want natuursteen is waterbestendig, makkelijk schoon te maken en ontzettend duurzaam. En door de natuurlijke antislipwaarde van veel soorten, glijd je niet snel uit in natte ruimtes. Bovendien heeft natuursteen de eigenschap om warmte goed te geleiden. Een heerlijk gevoel aan je blote voeten.

Denk bij natuursteen voor in de wellnessruimte niet alleen aan vloertegels. Natuursteen leent zich uitermate goed voor wandbekleding, als zwembadrand of voor trappen. De natuursteenstrips van Nibo Stone geven uw wellnessruimte een stoer uiterlijk. Het exclusieve Waveliving van Nibo Stone geven uw wellness een glamour uitstraling. In de showrooms in Venlo en Vianen vindt u tal van natuursteensoorten die geschikt zijn voor uw ontspanningsruimte.

Win een BBQ
Wanneer je tussen 1-31 augustus de showroom van Nibo Stone in Vianen bezoekt, maak je kans op een large Auplex Kamado BBQ. Lees hier meer over de actie.