Partner

RivieraPool

RivieraPool is een toonaangevende fabrikant op het gebied van prefab zwembaden en whirlpools.

D-Line by RivieraPool:

Design zwembaden van hoogwaardige kwaliteit.

Elegant • Puur • Functioneel

Stel je eens voor: iedere ochtend een frisse duik in je eigen zwembad of 's avonds ontspannen nog een paar baantjes trekken. Gewoon genieten met familie of vrienden van een prachtige zomeravond op je terras aan het zwembad. Of het nu gaat om een vakantiegevoel in je eigen tuin of een wellness-tuin ter ontspanning, RivieraPool heeft voor elk droomzwembad een passende oplossing.

D-Line serie

De D-Line serie bestaat uit de modellen Kara, Linear, Ancona en Classic en zijn vanwege hun rechtlijnige en moderne uitstraling uiterst populair. Comfort en design gaan hier hand in hand. Geheel naar eigen wens te combineren met bijvoorbeeld een tegenstroominstallatie of een panorama overloop voor een fantastisch uitzicht.

D-Line is verkrijgbaar in wit, lichtblauw, papyrus, zand, granicite grijs en granicite zwart. Elke kleur heeft zo een eigen uitstraling. De kleur papyrus geeft het water een felle kleur blauw en de kleur wit laat het water schitteren in een zachtblauwe kleur. Granicite zwart is de perfecte keuze zodra men een weerspiegeling van de omgeving in het water wenst. Het water werkt als een spiegel en reflecteert haar omgeving terug.

 

Extensions by RivieraPool

Extensions zijn een toevoeging aan uw zwembad. Creëer een geheel eigen ontwerp met een bronbassin en een beekloop. Liever meerdere bronnen en beeklopen? Alles is mogelijk. De beekloop verbindt de bron met het zwembad en is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Uiteraard gemaakt van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur zodat alles een passend geheel wordt. De Extensions van RivieraPool blijven zich ontwikkelen. De erkende dealers van RivieraPool geven je graag geheel vrijblijvend informatie. Op de website van RivieraPool vind je alle informatie .  

Wist je dat?

• RivieraPool prefab zwembaden gemaakt zijn van epoxy-acrylaat en zodoende van hoogwaardige kwaliteit. RivieraPool geeft maar liefst 20 jaar garantie op het oppervlak materiaal van het bassin.
• Een RivieraPool zwembad kant en klaar bij jou geleverd wordt. Hierdoor is een snelle inbouw mogelijk. Alle details en accessoires zijn reeds in de fabriek voorgemonteerd.
• Met één druk op de knop je de zwembad afdekking kunt openen of sluiten. Schoon & energiebesparend... en vooral veilig.

• RivieraPool een fantastische indoor en outdoor showroom heeft? Net over de grens bij Oldenzaal in Geeste in Duitsland. Ideaal om inspiratie op te doen en meer te ervaren op het gebied van zwembaden.

• In deze showroom ook een breed assortiment aan whirpools en portable spa's te zien zijn? Maak geheel vrijblijvend een afspraak om persoonlijk het RivieraPool gevoel te ervaren.

 

 

Meer informatie?

Bel of mail met Susanne Rengers voor een afspraak of voor een dealer bij jou in de buurt: sur@pools.de of tel. +49 5937 6662.

Meer lezen over
'D-Line by RivieraPool:'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.