Wat staat er op jouw lijst met goede voornemens?

De meeste mensen starten ieder jaar met goede voornemens! Wil jij ook meer tijd doorbrengen met je geliefde(n), sporten, gezonder eten en in de natuur zijn?

Begin het jaar goed met een eigen tub in de tuin!

Met een mooie hottub in de achtertuin begin je het jaar gelijk goed. Ontspan na een mooie wandeling in de natuur samen met je geliefde(n) in de hottub.
Maak het zo relaxt als jij wil in je eigen tuin.

Verminder stress en relax

Elke dag is een dag om buiten te genieten in je eigen tub. Na een thuiswerkdag kun je de dag van je af laten glijden.In het warme water van de hottub worden jouw spieren tot 90% ontlast van hun werk en inspanning. Hierdoor kan je gehele lichaam tot rust komen!

Het warme water van de hottub helpt om de stress van een lange dag achter je te laten. De combinatie van warm water en eventuele jets zorgen voor een betere fysieke en emotionele staat. Als je voor het slapen gaan even ontspant in de hot tub slaap je dieper en vaster!

Daarnaast is een hot tub in de tuin natuurlijk een echte blikvanger.

Je kunt kiezen uit drie soorten hottubs

Welke hottub past bij jouw wensen en tuin?
Een houtgestookte hottub, een volledige elektrische hottub en een hybride hottub met een elektrisch & houtgestookt element?

De elektrische hottub heeft een heel groot voordeel vergeleken met een houtgestookte hottub. Bij een elektrische hottub kun je namelijk direct, op ieder moment dat jij wilt, in een heerlijk verwarmde hottub stappen. Je kunt de elektrische hottub eigenlijk zien als een jaccuzi op maat, met de authentieke look en het karakter van een hottub.

Kom langs voor een proefsessie of een demonstratie

In de Wellness showtuin kun je zelf komen testen. Maak een afspraak en we ontvangen je graag.

Meer van Het Vuur LAB. Buiten koken & Fikkie stoken Bekijk alle