Partner

Het Zonnepaleis

Zonnebanken en hemels, Infrarood, Sauna's, Collageen Fitness Spa's, Whirlpools en Hottubs, Zwem-spa's, Showroom, servicedienst, garantie, inkoop verkoop.

Bedrijfsoverzicht zonnepaleis.nl

Marquis spa whirlpool

Het Zonnepaleis in Lunteren bied haar klaar klanten al sinds 1981 de allerbeste manier om de drukte van iedere dag thuis het hoofd te bieden...

Realiseer uzelf bij de aanschaf van een welness product dat de kwaliteit essentieel is voor wat betreft de werking en levensduur van de producten, dus kwaliteit en duurzaamheid en natuurlijk het energieverbruik zijn van het allergrootste belang. Het Zonnepaleis heeft dit alles gecombineerd in een fantastische lijn met producten.

Alle producten worden geleverd met een Energielabel wat ook duidelijk maakt wat het verschil is tussen andere identiek lijken producten. Met bijvoorbeeld een Marquis spa Whirlpool spaart u in de loop van de jaren met genieten en ontspannen ook nog eens duizenden euro's aan energie.

U bent dagelijks van harte welkom in onze showroom waar wij u onder het genot van een drankje informeren over alle verschillende producten die wij adviseren, leveren, Installeren en Garanderen. 

Uiteraard hebben wij vele mogelijkheden in ons programma varieerend in diverse prijsklassen.

Meer lezen over
'Marquis spa whirlpool '?

meer van deze professional

HealthCab infraroodsauna

HealthCab infraroodsauna

Zeer luxe spa

Roestvrijstalen spa verkrijgbaar bij Het Zonnepaleis

Luxe spa

De Malaga Deluxe spa verkrijgbaar via Het Zonnepaleis

Toon alle 9 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.