Zwembadoverdekking

Voor veel consumenten is de vormgeving het belangrijkste punt van verbetering bij lage overdekkingen. Met dat in gedachten heeft Abrisud een nieuw concept van zwembadoverdekking ontwikkeld: de vlakke overdekking.

Productinformatie

De vlakke overdekking is een echte revolutie binnen het bestaande aanbod op de markt van zwembadoverdekkingen, en in ruimere mate, van veiligheidssystemen voor zwembaden (dekzeil, overdekking, rolluik, etc.). Met dit unieke concept wint het zwembad aan gebruikscomfort (veiligheid, onderhoudsgemak en warmte van het water gemiddeld +8°C) terwijl de omgeving rond het zwembad wordt gerespecteerd. Het uitzicht van de tuin verandert niet en de overdekking valt helemaal niet op!
De vlakke overdekking heeft dezelfde troeven als de lage overdekking: veiligheid, bescherming, warmte en schoon waterÂ… en daar bovenop discretie. Deze overdekking onderscheidt zich door zijn moderne design en materiaalkeuze:
  • brons-zandkleurige lak van de aluminiumprofielen zodat deze een harmonieus geheel vormen met de omgeving
  • polycarbonaat 16 mm (aan beide zijden behandeld tegen uv-stralen) voor een betere versterking
  • exclusief en gepatenteerd gemotoriseerd systeem met elegante, onopvallende lijnen
 
Er zijn twee vlakke overdekkingsconcepten beschikbaar: de gemotoriseerde vlakke overdekking en de afneembare vlakke overdekking.
 
De gemotoriseerde vlakke overdekking Goedgekeurd door de consumenten omwille van zijn moderne design en zijn perfecte integratie in de omgeving (brons-zandkleurige thermische lak van de aluminium structuur, vermengt zich perfect met de kleuren van de natuur), positioneert zich aan de top van het uitgebreide gamma van Abrisud.
De gemotoriseerde vlakke overdekking bestaat uit een gemotoriseerd systeem met heel elegante lijnen. Het automatisme is heel gebruiksvriendelijk: de vlakke modules, die allemaal dezelfde breedte hebben, worden automatisch op elkaar gestapeld aan het uiteinde van het zwembad.
 
De afneembare vlakke overdekking Deze moet de oplossing bij uitstek worden voor eigenaars van een zwembad die op zoek zijn naar een eenvoudige en tegelijk doeltreffende bescherming. Een variant van het gemotoriseerde vlakke model is vanaf nu voor iedereen toegankelijk dankzij deze afneembare vlakke overdekking: zijn manuele werking is niet minder gemakkelijk aangezien hij gebruikmaakt van de principes van de afneembare lage overdekking die mee verantwoordelijk is voor het succes van Abrisud! De elementen van deze overdekking zijn dus afneembaar en kunnen op elkaar worden gestapeld zodat het zwembad volledig kan worden opengelegd. U kunt zich gemakkelijk toegang verschaffen tot het zwembad door een of alle vlakke modules op te heffen met behulp van een optilkruk. Nog nooit verenigde een overdekking gebruiksgemak, plaatswinst, estheticisme en budgetvriendelijkheid!
 
Alle zwembadoverdekkingen van Abrisud voldoen aan de norm NF P90-309 en hebben een garantie van 10 jaar.
 
 
Meer van Abrisud Bekijk alle