Lage Overkapping

Geniet langer van het zwemseizoen met een lage zwembadoverkapping

Een lage zwembadoverkapping is de investering zeker waard. Niet alleen bespaart u op verwarmingskosten en geniet u langer van het zwemseizoen, uw zwembad wordt ook nog eens een stuk veiliger. De zwembadoverkapping is laag, waardoor u het overzicht over uw tuin behoudt. Handig wanneer u kinderen of huisdieren laat spelen in de tuin. Daarnaast kunnen de kinderen en huisdieren dankzij de overkapping niet in het water vallen.

Kies uit verschillende modellen en voeg extra opties toe

Er zijn verschillende modellen van een zwembadoverkapping die laag is. Zo heeft u de keuze uit hoekigere en rondere varianten. Daarnaast verschilt de hoogte per model. Op die manier is er zeker een model dat bij de stijl van uw tuin en woning past. Daarnaast kunt u de lage zwembadoverkapping nog verder op uw wensen aanpassen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een deurtje dat frisse lucht binnenlaat onder de overkapping? Wanneer u dit deurtje bij de trap van het zwembad laat plaatsen, heeft u zo ook nog eens een kleine toegang tot het zwembad, waardoor nog minder warmte verloren gaat.

Laag of hoog: altijd een zwembadoverkapping die aan uw wensen voldoet

Wilt u een lage zwembadoverkapping laten plaatsen? Of heeft u liever een hoge variant? In beide gevallen is Laluna zwembadoverkappingen u graag van dienst. Geef uw wensen aan ons door via het contactformulier, waarop u de gewenste afmetingen en extra opties invult. Dan nemen we snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en geven we u een overzichtelijke prijsindicatie. Wilt u liever eerst een afgerond project zien? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)30 750 89 74 of +32 (0)14 75 24 21. Dan plannen we een afspraak in voor de bezichtiging van een referentieproject bij u in de buurt. Bezoek ook eens onze website voor meer informatie.