Vloertegel Paulista mix

Prachtige design vloertegel voor een industriële en moderne look! Uitermate geschikt voor woonkamer of hal.

Productinformatie

Vloertegel/Wandtegel Paulista Graphit 20x20

De foto's van deze tegel zeggen eigenlijk al genoeg. Deze vloertegel uit de serie Streets combineert de donkere steenlook met speelse dessins. De Paulista vloertegel is leverbaar in twee verschillende kleuren en wordt gemixed geleverd. Deze tegel is niet alleen als vloertegel te gebruiken, maar ook heel goed te verwerken aan de muur. Een mooie wand in de slaapkamer? Een mooie betegelde hal? Of keuken? Je kunt het zo gek niet bedenken. Deze tegel is in verschillende ruimtes in het huis te gebruiken. 

De tegel is zowel in een normale als antislip variant te regelen. 

Producteigenschappen

Formaat 20x20 cm
Oppervlakte Mat / Mat antislip
Dikte 8 mm
Vorstbestendig Ja
Materiaal Porcelein
Gebruik Vloer en wand
m2 per doos 1
Aantal per doos 20

Afbeeldingen

 

Over Tegelnet

Tegelnet.com is een nieuw platform, waar u in alle rust de juiste vloertegel of wandtegel kunt vinden die het beste bij uw ruimte, smaak en budget past. Op onze inspiratiepagina vindt u veel afbeeldingen die gekoppeld zijn aan het betreffende product. Hierdoor ziet u altijd hoe de tegel uitkomt in een groter geheel. En dat is wel van belang! 

Hebt u een keuze gemaakt? Of heeft u vragen of advies nodig? Dan kunt u terecht bij een van de aangesloten specialisten. U kunt bijvoorbeeld een offerte aanvragen en deze vervolgens bespreken in een showroom bij u in de buurt. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van de aangesloten specialisten. Dit zijn alle tegelwinkels