Ruime collectie vloertegels

Beenhakker Tegels heeft een ruime selectie vloertegels uit voorraad. Wij verkopen alleen vloertegels van fabrikanten met de hoogste kwaliteit.

Vloertegels voor woonkamer, badkamer en toilet

Wij verkopen vele soorten vloertegels, voor de woonkamer, badkamer, keuken en toilet. De populairste uitstralingen zijn betonlook en houtlook tegels, maar wij hebben nog veel meer soorten. De meest verkochte maat is 60x60, maar ook 45x45 en 30x60 zijn zeer populair. Vloertegels kunnen ook altijd op de wand gebruikt worden. Wij hebben een grote eigen voorraad, waardoor veel van de producten snel geleverd kunnen worden. In onze tegelshowroom aan de dokweg kunt u een groot deel van ons assortiment bekijken in diverse showroomopstellingen.

Vloertegels badkamer

Wij verkopen diverse soorten vloertegels voor de badkamer. Bij het kiezen van een geschikte badkamer vloertegel zijn er diverse eigenschappen die bepalen of de vloertegel geschikt is voor uw badkamer. Een badkamer vloertegel moet niet te glad zijn, anders kunt u uitglijden. Maar de vloertegel moet ook niet te grof of stroef zijn, anders kunt u de tegels niet goed onderhouden. Elke tegel heeft een eigen stroefheid en in onze showroom kunt u voelen of de vloertegel voor uw badkamer geschikt. De maat van de vloertegel in de badkamer is afhankelijk van de afmetingen van uw badkamer. Elke badkamer is anders en het kan zijn dat 60x60, 30x60 of 45x45 beter uitkomt in uw badkamer. U moet altijd zo veel mogelijk hele tegels in uw badkamer hebben, zodat de badkamer groter oogt. Daarom is niet per se zo, dat een grote maat in een grote badkamer past en een kleine maat in een kleine badkamer past. Neem daarom altijd de afmetingen van uw badkamer mee als u naar onze showroom komt. Dan kunnen wij u advies geven over welke maat in uw badkamer het beste uitkomt. Wij hebben vloertegels voor de badkamer in diverse uitstraling, zoals betonlook, houtlook of natuursteenlook. Klik hier om alle vloertegels voor de badkamer te bekijken.

Vloertegels woonkamer

Voor de woonkamer kunnen wel iets gladder zijn dan badkamer vloertegels, maar ook voor woonkamertegels geldt dat de tegels niet te glad moeten zijn. De woonkamer vloertegels zijn tegenwoordig bijna allemaal 60x60 vloertegels of grotere houtlooktegels, maar ook een kleinere of grotere maat is mogelijk in de woonkamer. Wat het beste in uw woonkamer uitkomt, is afhankelijk van de maten van de woonkamer. Als woonkamer vloertegels zijn de betonlooktegels en de houtlooktegels het meest populair. Klik hier om alle vloertegels voor de woonkamer te bekijken

Vloertegels toilet

Bij vloertegels in het toilet is de maat belangrijk om het toilet zo groot mogelijk te laten lijken. Indien zowel de lengte als breedte onder de 90cm zijn, dan komt een 45x45 tegel het beste uit. Is de breedte smaller dan 90 cm, maar de lengte tussen de 90cm en 120cm, kies dan een 60x60 vloertegel. Is de breedte smaller dan 90cm, maar de lengte tussen de 120 cm en 135 cm, kies dan een 45x45 vloertegel. Is de breedte van het toilet groter dan 90 cm, dan is bijna altijd een 60x60 vloertegel in het toilet het mooiste. Vindt u een langwerpige tegel mooier, kies dan een 30x60 vloertegel. Klik hier om alle vloertegels voor het toilet te bekijken. Maar kijk ook bij vloertegels voor de badkamer, hier vindt u ook vloertegels die in het toilet kunnen.