Populaire betonlook tegels tijdelijk met 21% btw voordeel

Nibo Stone introduceerde onlangs een nieuwe serie betonlook tegels. Ze zijn nu al razend populair.

Populaire Asperi tijdelijk met 21% btw voordeel

Nibo Stone introduceerde onlangs een nieuwe serie betonlook keramische tegels. De tegels zijn nu al razend populair. Het design van de tegels oogt heel rustig en in combinatie met het grote formaat vormt de vloer een mooie basis voor een minimalistisch interieur. De tegels hebben een ietwat stroef oppervlak zodat je niet gemakkelijk uitglijdt, ook niet als de tegels nat worden. Hierdoor zijn ze, naast toepassing in de woonkamer of keuken, ook prima geschikt voor op de badkamer. De tegels zijn van een hoge kwaliteit en zijn door en door, dus ook prima geschikt voor veel belopen ruimtes. Er zijn 5 verschillende kleurtinten in 4 verschillende formaten verkrijgbaar. De verschillende kleuren en de formaten kunnen ook gecombineerd worden op vloer en wand. 

Deze en vele andere tegels zijn bij Nibo Stone extra voordelig aan te schaffen tijdens de Paasdagen. Want koopt u tijdens deze dagen een vloer uit de collectie van Nibo Stone, dan betalen zij voor u de btw. Een voordeel van maar liefst 21%.

U vindt Nibo Stone in Venlo en Vianen, waar heel veel vloeren zijn gelegd op grote oppervlaktes, gevoegd en wel. Zo krijgt u een goed beeld van hoe de vloer er bij u thuis uit komt te zien.