string(1) "p"

Mosa Scenes

Mosa Scenes is een stijlvolle en flexibele tegelcollectie waarmee moeiteloos fascinerende scènes gecreëerd kunnen worden.

Mosa Scenes tegels

Het resultaat is een geleidelijk kleurverloop op wanden en vloeren, waarmee er op elk oppervlak diepte en dynamiek ontstaat. Met Mosa Scenes kunnen omgevingen gecreëerd worden die een ongeëvenaard en exclusief karakter hebben. De tegels in deze flexibele en originele collectie zijn verkrijgbaar in acht kleurgroepen (in zowel warme als koele tinten) en in vier texturen per kleurgroep en zijn verkrijgbaar in het formaat van 15 x 15 centimeter.

Mosa Scenes: verscheidenheid aan toepassingen

Deze rijk ogende collectie, met levendige maar toch ook natuurlijke tinten, is de ideale keuze voor diverse ruimtes: van woonomgevingen en natte ruimtes zoals badkamers tot horecagelegenheden en winkels. Met de vier verschillende texturen wordt er een elegant patina-effect gecreëerd: een tijdloos ontwerp waarvan de esthetische waarde niet verloren gaat. Mosa Scenes is de perfecte optie voor elke ontwerper en architect: de collectie is zeer praktisch, oogt natuurlijk en is aantrekkelijk geprijsd.

Op natuurlijke wijze ontstaan

Elke tegel heeft zijn eigen identiteit, zodat ongeacht in welk patroon, een uniek beeld ontstaat. Hierdoor is de collectie gemakkelijk om mee te ontwerpen. Dankzij de eenvoudig hanteerbare afmeting en de subtiel op elkaar afgestemde kleurtonen ontstaan de patronen op natuurlijke wijze. De toepassingsgebieden zijn talrijk, van badkamers en woningen tot ziekenhuizen en winkels.

Afmetingen Mosa Scenes

De tegels in de Mosa Scenes collectie zijn 15 x 15 centimeter. Door deze afmeting vloeien de tegels optisch samen en sluiten de tegels naadloos op elkaar aan. Dit vormt een nieuw en groter geheel. In een kleine ruimte biedt de tegelafmeting de mogelijkheid om een rijke opbouw van tinten en texturen te creëren. Grootschalige toepassingen profiteren ook van de tegelgrootte: het effect van de opschaling zorgt ervoor dat de kleuren nog beter lijken samen te vloeien. Er ontstaat een levendige diepte.

Vier texturen Mosa Scenes

Mosa Scenes is verkrijgbaar in acht kleurgroepen: vier koele en vier warme. Voor een intensievere kleurbeleving en meer diepte in het vloerbeeld bestaat elke kleurgroep uit vier verschillende texturen: grain, clay, sand en grit. De fijn zanderige textuur oogt zachter dan de varianten met een grovere textuur. Door het samenspel van texturen ontstaan verfijnde effecten in het patroon die zijn geïnspireerd op de natuurlijke textuurverschillen van de aarde.

Naast het vlakke oppervlak zijn de Mosa Scenes tegels ook verkrijgbaar met een speciaal microreliëfoppervlak (MR). Deze microreliëftegel is beschikbaar in alle acht kleurgroepen in de grain textuur.

Aansluiting wand op vloer

De Scenes collectie bevat ook accessoires waarmee een functionele en esthetische waarde kan worden toegevoegd aan een complete oplossing. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale plinten bij Mosa verkrijgbaar waarmee de wand naadloos in de vloer lijkt over te gaan. Met witte matte of glanzende wandtegels van Mosa wordt de ‘scene’ compleet gemaakt.