15% korting op alle vloertegels tijdens Oktober Woonmaand

Ben je op zoek naar nieuwe vloertegels? Houtlook, betonlook of toch liever natuursteen? Ontdek de collectie van Nibo Stone en vind jouw droomvloer!

15% korting op alle vloertegels van Nibo Stone

Speciaal voor de Oktober Woonmaand heeft Nibo Stone een paar gave acties. Je krijgt namelijk tijdens de hele maand maar liefst 15% korting op de hele collectie vloeren. En alsof dit nog niet genoeg is, maak je tijdens de hele maand oktober kans op een vloerencheque t.w.v. € 500, die tot het einde van het jaar kan worden ingeleverd bij aankoop van een vloer uit de collectie van Nibo Stone. Hét moment dus om aan de slag te gaan met jouw interieur en je woning helemaal winterklaar te maken!

Landelijk natuursteen

Zowel in natuursteen als keramiek heeft Nibo Stone de nieuwste trends in vloertegels. Ga je voor natuurlijke materialen, dan is bijvoorbeeld de Noir Vigan een mooie keuze. Een stoere landelijke vloer waarop geleefd mag worden.

Praktische houtlook

Ga je liever voor hout? Kies dan voor de Nibo Wood Collectie. Dit is een mooie serie keramische tegels met een houtlook die nauwelijks nog van echt zijn te onderscheiden. Combineer met vloerverwarming en de natuurlijke warme uitstraling is compleet.

Stoere betonlook

Ben je meer van de stoere betonlooktegels in megagrote formaten, dan ben je ook bij Nibo Stone aan het juiste adres. In allerlei grijstinten maar ook beige of taupe vind je tegels in de meest bizarre formaten. Er zijn al tegels van meer dan 3 meter! Maar natuurlijk heeft Nibo Stone ook de meer gangbare formaten zoals 60x60, 90x90 of 120x120 cm in haar collectie.

Maak een afspraak

Wij zijn ervan overtuigd dat je gaat slagen bij Nibo Stone, er is voor iedere stijl en smaak een vloer te vinden. Kom jij langs in een van onze showrooms voor het vinden van jouw droomvloer? Je bent van harte welkom zonder afspraak, maar wil je er zeker van zijn dat onze verkoopadviseur alle tijd voor je kan nemen voor een persoonlijk advies? Plan dan een adviesgesprek in.