string(1) "p"

WOCA Diamond Oil Active

WOCA Diamond Oil Active is een vol-impregnerende 1-laags olie, die de volgende dag beloopbaar is en waterafstotend na 3-5 dagen. Beschikbaar in 9 kleuren.

WOCA Diamond Oil Active

Diamond Oil Active is een natuurlijke, supersterke, sneldrogende olie, waar geen chemische component aan toegevoegd hoeft te worden voor snelle uitharding of extra bescherming. Olieresten harden niet vanzelf uit en kunnen dus opnieuw gebruikt worden.

Resultaat Diamond Oil Active

De olie zorgt voor een sterk, flexibel, vuil- en waterbestendig oppervlak. Woca Diamond Oil Active is ideaal voor de basisbehandeling van alle nieuwe onbehandelde of pas geschuurde houten oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing Diamond Oil Active

1. De vloer afnemen met oplossing van WOCA Intensiefreiniger en laten drogen

Tip: Vernevel bij beuken en robijn eerst WOCA onderhoudsolie met een sproeiflacon over de vloer en poets deze direct met een witte pad in het hout. Laat de onderhoudsolie vervolgens minstens 2 uur drogen en ga daarna pas verder met het aanbrengen van Diamond Oil Active. Door het aanbrengen van onderhoudsolie zal de opname van de Diamond Olie gelijkmatiger zijn.

2. Olie aanbrengen en 10 minuten in laten trekken
3. Olie inwrijven met een beige/rode pad
4. Overtollige olie verwijderen met katoenen doeken
5. Opwrijven met een witte pad voor een egale, matzijden glans

Nabehandeling

Na de tussenhardingstijd mag de vloer nog eenmaal opgewreven worden met een kleine hoeveelheid Diamond Oil Active voor de allerhoogste slijtvastheid. Droogwrijven met katoenen doeken. Opwrijven met nieuwe witte pads bevordert het uithardingsproces.

Reiniging en onderhoud

Regelmatige reiniging met WOCA Natuurzeep en tussentijdse opfrissing met WOCA Onderhoudsolie (Active) of Onderhoudspasta.Regelmatige reiniging met WOCA Natuurzeep en tussentijdse opfrissing met WOCA Onderhoudsolie (Active) of Onderhoudspasta.

Meer informatie

Bezoek onze pinterest pagina voor meer informatie: https://nl.pinterest.com/wocanederland/