array(1) { ["path"]=> string(32) "www.azsnederland.nl/slijpen.html" }
Partner

AZS Nederland

Schoonheid, duurzaamheid en kwaliteit zijn zaken waar je als consument terecht grote waarde aan hecht voor wat betreft je natuursteen. Voor AZS is dit inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Of het nu gaat om vloeren, wanden en gevels, de expertise staat garant voor een tevreden klant. De jarenlange ervaring die AZS Nederland bezit en heeft tentoongesteld in vele projecten, zal je zeker aanspreken als je overgaat tot het restaureren van je natuursteen. Of het nu marmer, hardsteen, graniet, travertin, leisteen of kwartsiet is. Voor alles wat met deze steensoorten te maken heeft kun je bij hen terecht, zeker voor je natuursteenrenovatie. De meest uitgebreide service en voorlichting is de basis van je vertrouwen in AZS. AZS Nederland voert zeer veel bewerkingen uit zoals: slijpen, polijsten, impregneren en kristalliseren. Maar ook het hydrofoberen van gevels en daken, anti-graffiti coatings aanbrengen, vloeren anti-slip maken behoren tot de specialiteit. Maar het belangrijkste is dat zij je een vrijblijvend en eerlijk advies geven, precies aangepast aan je situatie. Het werkterein is de gehele Benelux, waar zich vele tevreden klanten bevinden. De referentielijst laat hieromtrent niets te wensen over. Voor een onafhankelijke, gedegen expertise ben je ook bij AZS Nederland aan het goede adres.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht AZS Nederland

Slijpen vloeren

Voor het mooiste eindresultaat bij het slijpen van vloeren is het verstandig om het oppervlak eerst helemaal vlak te maken. Dit betekent dat alle ongelijk gelegde tegels en beschadigingen worden geslepen. Tevens worden alle oneffenheden uit het oppervlak verwijderd. Met professionele machines en diamantschijven wordt op deze manier een belangrijke basis gelegd voor een prachtig eindresultaat. De diamantschijven worden tijdens het slijpen gekoeld met water waardoor u geen last heeft van stofontwikkeling.

Voordelen slijpen vloeren

– Optisch altijd schoon.
– Hoog glansniveau haalbaar over het gehele oppervlak
– Reiniging met vliesdoek systeem mogelijk.
– Minder natwissen (moppen) noodzakelijk.
– Minder vuile voegen (water blijft niet in de voegen staan).
– Eenvoudig machinaal te reinigen.
– Stroeve strakke vloer.
– Tevreden relatie.

AZS Nederland staat bekend om haarfijne slijptechnieken die met uiterste precisie en professionaliteit worden uitvoeren.

Meer lezen over
'Slijpen vloeren'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.