array(1) { ["path"]=> string(23) "www.rigoverffabriek.nl/" }
Partner

RIGO Verffabriek BV

U.P. Quality & Environment b.v. (kortweg Ursa Paint) ontwikkelt en produceert verf- en lakproducten die maximale technische bruikbaarheid combineren met minimale belasting voor de mens en zijn leefomgeving.

SKYLT geeft door zijn licht blekende en unieke ultramatte aspect aan kant-en-klaar parket en andere eerder gelakte oppervlakken een mooie, natuurlijke uitstraling.

 

Impressie

  

 

 

Productomschrijving

SKYLT: bijzondere lak voor vloeren, verkrijgbaar via Ursa PaintSKYLT is een uniek product dat een nagenoeg onzichtbare, ultramatte laag vormt, die aan de ondergrond een fraaie natuurlijke uitstraling geeft (als onbehandeld) en tegelijkertijd optimaal beschermt tegen slijtage en vlekken. SKYLT is reukarm, eenvoudig te verwerken, strak vloeiend en niet vergelend. De droge laag is elastisch, taai en slagvast. Met SKYLT behandelde oppervlakken kunnen eenvoudig worden gereinigd. Multi Protector: RigoStep SKYLT kan onder meer worden toegepast op parket-, planken-, kurk-, betonlook- en linoleumvloeren in normaal tot intensief belopen woonhuizen, kantoren, winkels en openbare gebouwen. Ook geschikt voor meubelen.

 

Hoewel SKYLT eind 2003 op de markt geïntroduceerd is, bestaat er tot op heden nog steeds geen enkel ander vergelijkbaar product. SKYLT is namelijk ultramat (flat matt), net zo mat als onafgewerkt hout. Verder is het onzichtbaar, het heeft namelijk een licht blekende werking. Daarom veranderen hout en kurk bijna niet van kleur en ogen met SKYLT behandelde oppervlakken alsof er in het geheel geen afwerking op zit! SKYLT is zéér duurzaam, bestendig en slijtvast; dit maakt het ook geschikt voor projectmatige toepassingen. Een ander voordeel is dat het hygiënisch en makkelijk te onderhouden is. Af en toe reinigen met SKYLT Conditioner Spray & Wipe is in de regel voldoende. Verder bevat SKYLT geen schadelijke oplosmiddelen.

Technische gegevens

SKYLT is zodanig geformuleerd dat een optimale mix aan eigenschappen wordt verkregen:

 

– Het is onbrandbaar;
– Er is geen stank, reukarm;
– Het bevat geen giftige of brandgevaarlijke oplosmiddelen;
– Het heeft een gemakkelijke, lichte verwerking;
– Het is snel droog;
– Het bevat een uitstekende hechting;
– Het is zeer goed te schuren;
– Het heeft een natuurlijke uitstraling;
– Het benadrukt de schoonheid van de ondergrond;
– Het is niet vergelend;
– Het is uiterst slijtvast en bestendig;
– Het is zeer onderhoudsvriendelijk;
– Het is zeer hygiënisch;
– Het is blijvend elastisch;
– Er is geen uitwaseming van gevaarlijke stoffen;
– Het is enigszins ademend;
– Het is gemakkelijk overlakbaar.

 

 

Meer lezen over
'SKYLT'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.