WOCA No1 Olie voor houten vloeren

WOCA No1 Olie voor houten vloeren is een schone, in één laag dekkende, super sterke olie. De vloer is de volgende dag beloopbaar.

WOCA No1 olie in naturel en wit, onze beste olie ooit

WOCA No1 Olie voor houten vloeren is de beste olie die WOCA ooit heeft gemaakt. U hoeft slechts één laag aan te brengen en de olie trekt in het hout in plaats van dat deze op het hout blijft liggen. Doordat de olie in het hout trekt is hij plaatselijk bij te werken en hoeft u uw vloer niet meer te schuren. Daarnaast is de olie schoon en bestaat het uit slechts één component. U hoeft dus geen andere componenten toe te voegen waardoor hij gebruiksvriendelijk is en geen restafval overblijft.

Door constante innovatie is deze olie super sterk. Daarnaast is de vloer de volgende dag beloopbaar en na drie dagen waterafstotend.

WOCA No1 is inclusief een verbeterde onderhoudslijn bestaande uit No1 Zeep voor olievloeren en No1 Onderhoudsolie.

Innovatie door WOCA

Door innovatie is de WOCA No1 Olie voor houten vloeren super sterk. WOCA heeft een compleet nieuwe grondstof, genaamd ‘Hyper Cross Linking’, ontwikkeld die zorgt voor supersterke bindingen in de olie. De olie voor presteert daardoor veel beter: minder krimp, een verbeterde harding en een maximale waterafstoting. Van oplosmiddel is nauwelijks sprake meer, het is kristalhelder en geeft maar weinig geur af.

WOCA No1 en de IK

Meer informatie

Bezoek onze pinterest pagina voor meer informatie: https://nl.pinterest.com/wocanederland/