Partner

Moduleo

Moduleo®, fabrikant van luxe pvc vloeren combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve technologie. Met vier verschillende collecties; Moods, Impress, Select en Transform, bieden zij afwerkingen met hout- en steeneffect zoals eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet. Een strak design, een speels accent, een rustieke atmosfeer of luxueuze setting. Moduleo® verrast met een veelzijdig aanbod aan PVC-vloeren dat ieder interieur tot eyecatcher van formaat maakt.

MEER TONEN

Vloer met een klassieke touch

De ‘Country Oak’ vinylvloer uit de Select collectie van Moduleo is bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Praktische vinyvloer

Deze praktische vinyvloer heeft dezelfde karaktervolle uitstraling als een houten vloer en is verkrijgbaar in zes verschillende dessins. ‘Country Oak’ combineert de natuurlijke look met de duurzaamheid van vinyltechnologie.

De vloeren uit de Select-collectie zijn slijtvast dankzij de beschermlaag van Protectonite PU. Zo combineer je een ongeëvenaarde houtlook met de gebruikersvoordelen van vinyl. Deze vloeren zijn dus makkelijk in onderhoud en is bestand tegen vlekken en schoenstrepen. De vloer is hygiënisch, geluiddempend en voor een groot deel recyclebaar.

Verkoopprijs: € 29,95 /m2 (verlijmen) / € 42,95 /m2 (click).

Meer informatie: www.moduleo.nl

meer van deze professional

Vinyl Vloer in de slaapkamer

Voor de slaapkamervloer zijn er veel mogelijkheden. Mod...

Express with Impress

Vloeren die indruk maken! Met een natuurgetrouwe look &...

Neutrale vloeren Moduleo

Neutrale vloeren vormen een perfecte basis voor verschi...

Toon alle 13 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.