Silkwoods-V groef - Vinyl

Het reliëf en de voelbare v-groeven tussen de planken van dit PVC vinyl versterken de sublieme tactiele ervaring van een rijke houten vloer nog eens extra.

Silkwoods-V – Vinylcollectie

“De sublieme combinatie van design en technologie!”

De reeds jaren succesvolle Interfloor Silkwoods collectie. Nu met een vernieuwde standaard voor hout vinyl; de innovatieve Silkwoods-V. Het fenomenale resultaat van hard werken om een nóg realistischer effect van een echte planken vloer te creëren.

Een voelbare V-groef tussen iedere plank versterkt het gevoel van een originele houten vloer. Met behulp van de nieuwste “High Definition inkten en printtechnologie” is het vinyl bijna niet meer te onderscheiden van echt hout. De voelbare houtstructuur in de oppervlaktelaag, een nieuwe dimensie van de kleurintensiteit met heldere kleuren, scherpe details en een nog levendiger indruk, geven Silkwoods-V deze onovertroffen tactiele ervaring.

De volledig nieuwe embossing met extra matte PU Protective Finish geeft een natuurgetrouw zijdeglans effect, beschermt de vloer preventief tegen schoenstrepen, vlekken en vuil en maakt het vinyl daarnaast extra sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

“High Definition Tech met hyperrealistische V-groef voor een zeer overtuigend effect van planken!”

Silkwoods-V beschikt over een luxe PVC rug met diamant embossing die geluid absorbeert en warmte isoleert waardoor de comfortabele Silkwoods-V uitermate geschikt is voor residentieel gebruik. Silkwoods-V is met zijn functionaliteit en gebruiksclassificatie van 23/32 daarnaast geschikt voor standaard projectgebruik als in bijvoorbeeld winkels.

Een duurzaam vinyl met een nieuw niveau van realisme. Schitterende grote planken van maar liefst 150 cm lang en een rapport van 200 cm breed bij de meeste dessins geven Silkwoods-V een rijke houten look.

De vinylcollectie Silkwoods-V is verkrijgbaar in 4 eiken dessins en 1 rustiek grenen dessin. Elk dessin is uitgewerkt in meerdere kleur nuances en onderverdeeld 4 sets: naturals – greiges – greys – whites.

Kenmerken en eigenschappen Silkwoods-V

• Toepassing: intensief woongebruik en normaal projectgebruik
• V-Groove – Voelbare diep reliëf V-groef
• Real Feel & Reel Look – Realistische natuurgetrouwe oppervlaktestructuur
• High Definition Technologie – nog meer dieptewerking in kleur en textuur.
• Matte PU protective finish – ultra matte, beschermende en vlekafstotende PU lak
• Contactgeluidsisolatie 18db – geluiddempend
• Extra Large Pattern – planken 1,5m lang, patroon 2m breed
• Verkrijgbaar in 5 dessins –19 kleurnuances

Adviesverkoopprijs € 87,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 21,75 per m²) – exclusief legkosten.

Voor meer informatie klik hier. Voor technische informatie klik hier.

Silkwoods-V V-groef gevoel echte houten planken