array(1) { ["path"]=> string(14) "www.moduleo.nl" }
Partner

Moduleo

Moduleo®, fabrikant van luxe pvc vloeren combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve technologie. Met vier verschillende collecties; Moods, Impress, Select en Transform, bieden zij afwerkingen met hout- en steeneffect zoals eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet. Een strak design, een speels accent, een rustieke atmosfeer of luxueuze setting. Moduleo® verrast met een veelzijdig aanbod aan PVC-vloeren dat ieder interieur tot eyecatcher van formaat maakt.

MEER TONEN

Moduleo Vinyl tegel Rocks

Unieke patronen en texturen, dat zijn de vloeren van Moduleo.

Moduleo Rocks

Vloeren uit de Moduleo® Transform collectie zijn voorzien van een dikkere slijtlaag. De Protectonite PU-beschermlaag zorgt ervoor dat ze een uitstekende vlekbestendigheid bieden. Uitgevoerd in Steelrock ontstaat een stoere basis voor het interieur. Geïnspireerd op gebruikte staalplaten, creëert dit design een moderne en industriële look & feel met het warme gevoel dat zo eigen is aan vinyl.

De vinylvloeren bieden een hele reeks voordelen en scoren op veel vlakken beter dan hun natuurlijke tegenhangers. Zo zijn ze waterafstotend, krasbestendig onderhoudsvriendelijk, geluids- en warmte-isolerend. Bovendien zijn de vloeren tot 50 uit gerecyclede materialen vervaardigd.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Transform Collectie Rocks, kunt u de website bezoeken van Moduleo. 

Meer lezen over
'Moduleo Vinyl tegel Rocks'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.