Moduleo Moods houtlook

De Moduleo® vinylvloeren met houteffect hoeven niet te worden geschuurd, gepolijst of gelakt.

Moduleo Moods zijn hoogwaardige, modulaire luxe vinyl vloeren in planken of tegels met houtlook patronen. Deze zien er met hun levensechte textuur erg realistisch uit en ze zijn in allerhande patronen te verleggen, door te klikken of te verlijmen, zonder breekwerk dus. De vloer is aangenaam en voelt warm aan, is geluiddempend, uitstekend bestand tegen krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor badkamer of keuken, want waterbestendig. Ook de combinatie met vloerverwarming is geen probleem.

Met Moods introduceert Moduleo een “creatieve studio” waarmee men een persoonlijke stempel op de vloer kan drukken. Moduleo maakt dit mogelijk door de vinyvloeren uit de collecties Transform en Impress uit te breiden met 8 innovatieve formaten. Uit het ruime aanbod van Moduleo werden een groot aantal dessins zorgvuldig geselecteerd. Door ze op een totaal nieuwe manier te tonen, ontstaat er een verrassend effect.

Met de nieuwe geometrische formaten van Moods wil Moduleo consumenten inspireren om een unieke en individuele vloer te creëren. Er is keuze uit: medium plank, slim plank, short plank, small plank, hexagon, diamond, triangle en chevron. Het resultaat is een individueel ontworpen vloer die precies past bij de architectuur van de ruimte.

De veelzijdigheid van Moods LVT stelt je in staat om hout- en steendessins met geometrische vormen te combineren tot een innovatief legpatroon. Omdat alles samen past, zijn de mogelijkheden ontelbaar. Kortom, Moods - een echte ode aan creativiteit - biedt een antwoord op de vraag van consumenten naar een meer persoonlijke invulling van de leefruimte.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.moduleo.nl