array(1) { ["path"]=> string(15) "www.moduleo.nl/" }
Partner

Moduleo

Moduleo®, fabrikant van luxe pvc vloeren combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve technologie. Met vier verschillende collecties; Moods, Impress, Select en Transform, bieden zij afwerkingen met hout- en steeneffect zoals eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet. Een strak design, een speels accent, een rustieke atmosfeer of luxueuze setting. Moduleo® verrast met een veelzijdig aanbod aan PVC-vloeren dat ieder interieur tot eyecatcher van formaat maakt.

MEER TONEN

luxueuze vinylvloeren van Moduleo

De lentefrisse designvloeren van Moduleo® heldere kleuren en lichte hout- en steendessins tekenen ze voor een tijdloze look.

luxueuze vinylvloeren

De modulaire vinylvloeren van Moduleo® haal je direct de lente in huis. Laat je inspireren door de ‘soft touch’-collecties met een genuanceerde waaier van heldere kleuren, luchtige texturen en lichte patronen. Ideaal ook om je ruimte extra groot en licht te doen lijken.

Moduleo® Select geeft je interieur een natuurlijke elegantie. De luxevinylplanken Midland Oak combineren stijlvolle eik met een licht gewassen effect voor een tijdloze look.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Luxueze Vloeren, Kunt u ook de website bezoeken van Moduleo 

Meer lezen over
'luxueuze vinylvloeren van Moduleo'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.