Profielfoto van TMC Wonen
TMC Wonen
Marconistraat 13, 4461 HH Goes
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Vloerkleden van TMC Wonen

Laat je inspireren door de vloerkleden van TMC Wonen: de erkende interieurspecialist op het gebied van Vloerkleden in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.

Wil jij je interieur meer sfeer en persoonlijkheid laten uitstralen? Door hun veelzijdigheid zijn vloerkleden vaak de perfecte oplossing. Je kunt namelijk zelf bepalen welke materialen, vormen, patronen en kleuren je mooi vindt en welke je het beste binnen jouw inrichting vindt passen. TMC Wonen helpt je graag met het vinden van een vloerkleed dat aansluit op je wensen.

De woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom beschikken over een zeer uitgebreide voorraad aan vloerkleden. Hier ben je altijd welkom voor een inspirerend advies. Daarnaast kun je via de webshop ook veel verschillende vloerkleden online kopen, waarna je aankoop snel bij je thuis geleverd wordt. Zo kun je eenvoudig en snel van je nieuwe kleed genieten!

Kleuren Vloerkleden

TMC Wonen heeft een ruime collectie vloerkleden in verschillende vormen, maten en kleuren. De kleur van het vloerkleed dat je kiest heeft een groot effect op de uitstraling die het geeft in je interieur. Zo kies je als liefhebber van een rustige inrichting bijvoorbeeld eerder voor een vloerkleed met aardetinten dan voor één met felle kleuren.

Het Coco maison Arie vloerkleed is geschikt voor wie van een rustig interieur houdt, maar meer knusheid wil binnenhalen. De warme aardekleur is er in verschillende tinten. Zo vind je bij TMC bijvoorbeeld vloerkleden in de kleuren lichtbruin, donkerbruin en roestbruin. Voor rustzoekers die liever een licht interieur hebben zijn er beige vloerkleden. Deze natuurtint brengt van zichzelf al sfeer en warmte, maar is daarnaast ook goed te combineren met andere kleuren zoals bruin of grijs. Dit geeft een speels effect, maar blijft rustig voor het oog.

Voor wie meer levendigheid in het interieur wil brengen zijn er vloerkleden in opvallendere kleuren, zoals rode vloerkleden. Feloranje kan een echte eyecatcher zijn, terwijl donkerder oranje weer goed samengaat met bijvoorbeeld bruin. Het afwisselen van deze tinten geeft een leuk effect! Voor wie een nog energiekere sfeer wilt creëren is een geel vloerkleed geschikt. Deze kleur is helemaal hip en zorgt dan ook voor een trendy interieur. Natuurlijk zijn er nog veel meer kleuren waaruit je kan kiezen. Deze vind je in de winkel of online!

Maatwerk Vloerkleden

Voor wie het perfecte kleed niet kan vinden tussen de collectie zijn er ook maatwerk vloerkleden. TMC Wonen geeft je graag de keuze uit verschillende designs, kleuren en materialen. Laat je vloerkleed volledig op maat maken en kies de gewenste poolhoogte en afwerkingen. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden. De keuze is aan jou!