Partner

Belakos Carpets BV

Belakos houdt zich bezig met het ontwikkelen, produceren, inkopen en verkopen van tapijt, PVC stroken en kunstgras aan woninginrichters, projectinrichters en groothandel in binnen- en buitenland. Daarnaast produceren wij kunstgras voor diverse gerenommeerde bedrijven.

Sinds de oprichting in 1960 is Belakos continu in beweging geweest. Aanpassingen aan technologische ontwikkelingen, groei en wensen van klanten hebben in de loop der jaren heel wat veranderingen met zich mee gebracht. Een enthousiast team van ca. 35 mensen werkt er dagelijks aan om onze klanten te voorzien van moderne en kwalitatief hoogwaardige producten. Een groot gedeelte van de werknemers werkt al meer dan 10 jaar bij Belakos. Elk personeelslid is intern getraind voor haar of zijn werk.

 

Onze collectie is opgebouwd uit een aantal verschillende productgroepen.

 

SDX tapijt - Chloorbestendig en onderhoudsvriendelijk

Silvercare® tapijt - Anti-bacteriëel, anti-huisstofmijt en gaat nare luchtjes tegen.

Carpet your life! - Welke trend past het best bij jou?

Belakos PVC - PVC stroken.

Belakos Grass - De altijd groene Summer Feelings! kunstgrascollectie.

Super Soft SDX

Super Soft SDX, een nieuwe zachte krachtpatser in de Belakos Carpets collectie.

Super Soft SDX - Belakos

De SDX collectie is al jaren een begrip bij woninginrichters. Producten die UV- en chloorbestendig zijn en ook nog eens lang mooi blijven. Het enige dat nog ontbrak was zachtheid en zijdeglans. Met de innovatieve Soft-SDX garens is een nieuwe generatie tapijt op komst. De Deluxe is het eerste product in deze serie. Het is een zachte vloerbedekking, die qua eigenschappen zonder zorgen in een project gelegd kan worden. De gebruiksklasse is namelijk 33 en de brandklasse Bfl-s1.

SDX collectie

In de SDX collectie zijn de Gemini en Queensland vernieuwd. Beide kleurenseries sluiten weer aan op de huidige trends. Nieuw is dat de Queensland volgens de vernieuwde EN1307 norm gebruiksklasse 33 haalt. Daarnaast is hij getest op brandwerendheid, wat tot een brandklasse Bfl-s1 geleid heeft.

Zonder dat het product gewijzigd is, kunnen ze het nu adviseren voor projectgebruik.

MEER VAN DIT BEDRIJF