Modena - Tapijt

Een levendige en eigentijdse vloer met een fraai subtiel geweven karakter en rechtlijnig effect. Door zijn compactheid zeer makkelijk in onderhoud.

Interfloor Modena - Tapijtcollectie

“Fraai subtiel geweven karakter”

De nieuwe tapijtcollectie Modena kenmerkt zich door zijn fraai subtiel geweven karakter. Door het rechtlijnige effect, in combinatie met prachtige Ton-Sur-Ton kleuren ontstaat een levendige, moderne en eigentijdse vloer die door zijn compactheid zeer eenvoudig in onderhoud is. Kortom alle eigenschappen wanneer u voor een comfortabele vloerbedekking van tapijt kiest.

Modena is geproduceerd met hoogkwalitatief Imprel PA-6 garen. Dankzij de voortdurend technische verbeteringen biedt deze laatste generatie polyamide 6.0 Soft Yarn Imprel® een vergelijkbare kwaliteit en prestaties als PA 6.6 garen. Een hoge kleurvastheid en vuilbestendigheid gecombineerd met een zeer aantrekkelijke prijs.

Deze prachtige lussenpool krijgt door zijn bijzonder geweven karakter een prachtig eigentijdse uitstraling, uitermate geschikt voor een hip hedendaags interieur. Verkrijgbaar in 16 uiteenlopende kleuren van uitgesproken oranje en kobalt groen tot ingetogen naturel tinten.

Karakteriserend voor de Modena is zijn fraai subtiele geweven karakter. Door het rechtlijnige effect, in combinatie met fraaie Ton-Sur-Ton kleuren ontstaat een levendige, moderne en eigentijdse vloer die door zijn compactheid zeer makkelijk te onderhouden is. Verkrijgbaar in maar liefst 16 stijlvolle kleuren.

Kijk voor meer tapijtkwaliteiten op www.interfloor.nl

 

Kenmerken en eigenschappen Modena

• Gebruiksclassificatie: 22
• Toepassing: Normaal woongebruik in woonkamers, hallen, trappen, kinder- en hobbykamers
• Poolmateriaal: 100% polyamide 6.0 Soft Yarn Imprel®
• Twinback Backing voor extra comfort en optimale stoffeer eigenschappen
• Trappen: wonen geschikt
• Akoestiek verhogend (contactgeluidsisolatie ca. 24 dB)
• Verkrijgbaar in 16 stijlvolle Ton-Sur-Ton kleuren

Adviesverkoopprijs € 89,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 2225 per m²) – exclusief legkosten.

Voor meer informatie klik hier. Voor technische informatie klik hier.