Karpetten

Een karpet op de vloer maakt je interieur helemaal af. Maar waar vind je het ideale karpet dat perfect bij je inrichting past? Heel eenvoudig. Dat stel je zelf samen met Heuga tapijttegels!

Karpetten Designer

Met onze Karpetten Designer wordt het samenstellen van je eigen persoonlijke karpet met Heuga tapijttegels heel eenvoudig. Kies uit een van de drie prachtige basisontwerpen: Chequer, Uni of Zones en stel je eigen persoonlijke karpet samen. Combineer kleuren en geef je karpet textuur door hoog- en laagpolige varianten te gebruiken

Je eigen persoonlijke karpet eenvoudig gelegd

Een Heuga karpet biedt niet alleen vele designmogelijkheden maar is tevens heel eenvoudig zelf te leggen doordat we gebruik maken van de door ons zelf ontwikkelde TacTiles™. TacTiles™ zijn kleine doorzichtige en klevende kunststof vierkantjes die onder de hoeken van tapijttegels worden geplaatst om ze stevig aan elkaar vast te maken. Bekijk hier de uitgebreide leginstructie of klik hier voor meer informatie over TacTiles™. 

Drie basisontwerpen

Chequer
Dit karpetontwerp is samengesteld uit 1 of 2 kleuren in twee verschillende structuren uit de Lazy Lounge/2 en Puzzle Pieces/2 collectie.

Uni
Dit karpetontwerp is beschikbaar in 10 verschillende kleuren uit onze Twisted Texture collectie. 

Zones
Dit karpetontwerp bestaat uit 3 kleuren uit onze collectie Country Contemporary.