Gelasta introduceert tapijt-Prisma

Nieuwe Prisma-collectie nu verkrijgbaar bij Gelasta!

Fris, speels en levendig. Door de verwarde structuur van dit laagpolige tapijt zorgt de nieuwe Prisma tapijt-collectie op subtiele wijze voor een luxueuze uitstraling. Dat maakt dit tapijt uitermate geschikt voor een brede doelgroep en het drukken van een moderne stempel op alle denkbare interieurs in woon- en slaapkamers. De Prisma-collectie is per direct leverbaar.

Twaalf frisse kleuren
Voor de Nederlandse markt heeft Gelasta een collectie van twaalf kleuren samengesteld. Van mosgroen tot veelzijdig taupe en van tijdloos antraciet tot rustgevend camel. Met dit brede scala aan kleuren kan de consument kiezen uit vele smaken.

Kwalitatieve garen en backing
Het Prisma-tapijt is gemaakt van degelijk 100% PP Soft-garen. Het kwalitatieve extra’s komt van de sterke en stabiele vilt backing. Deze maakt een extra ondertapijt overbodig en zorgt ook nog eens voor extra comfort.

Twee afmetingen
Het samengestelde Prisma-assortiment bestaat uit kamerbreed tapijt. We leveren alle kleuren op 4 meter breed. Vier kleuren zijn ook te bestellen op 5 meter breed. Het Prisma-tapijt heeft een totaalgewicht van 1.900 gram per m².

Scherpe adviesverkoopprijs
Het Prisma-tapijt kunnen we u aanbieden tegen scherpe adviesverkoopprijzen. Met € 72,50 (400 cm) en € 90,65 (500 cm) per m¹ bieden wij u een fris, speels en levendig tapijt voor een zeer betaalbare prijs!

Klik hier voor een link naar deze prachtige collectie!