string(1) "p"

Elke vloer heeft zijn eigen charme, welke vloer past bij u?

PVC, vinyl, laminaat, marmoleum, tapijt. Wij hebben het allemaal.

PVC

Pvc is helemaal hot. Het is onderhoudsvriendelijk en lijkt steeds meer op een echte houten vloer. De verschillende designs zoals visgraat of de hongaarse punt doet de vloer echt leven. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een rechte plank, tegelvorm of betonlook. Alles is mogelijk! Pvc is ook goed te adviseren als u vloerverwarmig heeft. 

Tapijt

Warmte aan je voeten. Tapijt wordt nog zelden gebruikt voor de woonkamer maar niets is lekkerer dan de zachte vloer aan je voeten. Voor de slaapkamer en de trap wordt tapijt daarom ook nog regelmatig gebruikt. 

Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende tapijtsoorten en in heel veel kleuren. De prijzen varieren van laag tot hoog, je kan het zo gek maken als je zelf wilt. 

Vinyl

Vinyl lijkt in veel opzichten op pvc. Het is onderhoudsvriendelijk, verkrijgbaar in veel verschillende designs en is geluidsdempend. Het voordeel van vinyl is dat het op 4m breed is en daardoor naadloos gelegd kan worden. Het materiaal is wel zachter dan pvc waardoor het kan voorkomen dat afdrukken langer blijven staan. 

Marmoleum

Marmoleum is de milieuvriendelijke vloer. Dat bestaat namelijk voor 97% uit hernieuwbare natuurlijke grondstoffen zoals hars, lijnolie, houtmeel en kalksteen. 43% Van deze grondstoffen is gerecycled en ook volledig biologische afbreekbaar.

Marmoleum is te verkrijgen in ontzettend veel kleuren en geeft daardoor een gezellige sfeervolle uitstraling. Het is zeer slijtvast en kan daardoor zware gewichten dragen zoals tafels en kasten. Je ziet het dan ook vaak liggen in ziekenhuizen en scholen.