string(1) "p"

Vloerdeluxe en Pvc vloeren

PVC vloer kopen? dan toch onderstaande tekst even goed lezen. De meeste PVC vloeren bevatten gevaarlijke stoffen! Onze collectie is vrij van deze stoffen.

Pvc vloeren en gevaarlijke stoffen

Pvc vloeren zijn een absolute trend op vloergebied.

Pvc vloeren worden in verschillende soortenen kwaliteiten aangeboden en bieden veel mogelijkheden. Pvc vloeren kunnen in een houtlook,betonlook,tegellook of zelfs als visgraatvloer worden geleverd.Vooral de dikte in slijtlaag is bepalend voor de levensduur en krasvastheid van je Pvc vloer. 

Vloerdeluxe heeft door haar uitgebreide collectie voor iedere woonsituatie de juiste legmethode in huis. In appartementen wordt meestal gekozen voor een Loose-lay of click sijsteem terwijl in een woohuis meestal wordt gekozen voor een rechtstreekse verlijming van de Pvc vloer op de cementdekvloer.

in onze vloerenstudio informeren wij je graag uitgebreid over die legmethode die het best past bij jou specifieke woonsituatie. 
PVC vloeren en Gezondheidsrisico ! 

Momenteel is er over de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen in Pvc vloeren veel onduidelijk. Zeker wat betreft het gebruik van deze vloeren op langere termijn in je eigen woonomgeving. Welke effecten heeft het inademen van deze gevaarlijke stoffen voor je gezondheid op langere termijn.
Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen bij gebruik van Pvc vloeren op Vloerverwarming?

Vloerdeluxe en verantwoord ondernemen

Onze Pvc vloeren collectie neemt het risico van in ademen van gevaarlijke stoffen volledig weg.
Vloerdeluxe heeft een collectie met Pvc van de nieuwe generatie GROENE Pvc vloeren welke vrij zijn van gevaarlijke stoffen. 

Phthalate weekmakers bij Pvc vervangen

De Phthalate weekmakers in onze Pvc vloeren zijn vervangen door de stof HEXAMOL-DINCH die veelvuldig worden toegepast in de speelgoed en geneesmiddelen industrie. Dit product wordt op een natuurlijke wijze door het menselijk lichaam opgenomen en afgebroken. Hexamol-Dinch voorkomt dat mensen,in nota benen hun eigen woonomgeving,gevaarlijke en schadelijke stoffen inademen welke de gezondheid op langere termijn zouden kunnen schaden. 

Zeker bij de aanwezigheid van vloerverwarming is een groene PVC vloer een absolute must.
Voor meer informatie:
https://vloerdeluxe.nl/pvc-vloeren 

collectie mogelijkheden pvc vloeren

Onze collectie kan worden geleverd in de volgende sijstemen
a-Loose-lay
b-Click
c-Vaste verlijming

Collectie mogelijkheden
102 mogelijkhden op basis van plankuitstraling
  95 mogelijkheden in visgraat uitstraling
  36 mogelijkhden in tegelvorm of betonlook. 

Onze collectie is leverbaar in verschillende slijtlagen. (0.20-0.30-0.40-0.55-0.80mm)

certificaat groene Pvc vloer bij oplevering

Alle certificaten voor een groen Pvc vloer zijn bij ons aanwezig en worden bij opleveing van de werkzaamheden aan je afgegeven of zijn te downloaden via onze site. 
Https://vloerdeluxe.nl/pvc-vloeren 


Misvattingen bij PVC vloeren

Pvc vloeren hebben anders dan vaak in de vakhandel wordt aangegeven gewoon onderhoud nodig. Pvc vloeren zijn sterk en slijtvast echter niet 100% krasvast. Pvc vloeren hebben onderhoud nodig om in optimale conditie te blijven. Pvc vloeren moeten af en toe worden schoongemaakt met een pvc reiniger en daarna worden behandeld meet een pvc renovateur.Deze hersytelt je vloer en beschermd tegen looppaden en krasjes.Door licht,lucht en onderhoud op je pvc vloer neemt de kleurintensiteit langzaam af zonder dat het jezelf direct opvalt.Door het gebruik van een pvc renovateur zal je vloer zijn oorspronkelijke kleur en glans weer aannemen en lijkt je vloer weer als nieuw. 

collectie inzien via We Transfer

Onze totale collectie pvc vloeren is digitaal verkrijgbaar bij serieuze interesse via We Transfer. Vloerdeluxe stuurt je de bestanden en jij kunt in je eigen woonomgeving de vloermogelijkheden bekijken. 
Aanvragen versturen collectie
https://vloerdeluxe.nl/contact