Meister Silent Touch kunststof

Op zoek naar de ideale vloer? Hij moet op hout en beton ondergrond kunnen liggen, te dweilen zijn, en niet egaliseren? Binnen 1 dag te leggen.

Silent Touch van Meister kunststof vloeren bij Tapijt en Laminaat Direct

Op zoek naar een goede geluidsarme vloer, die tegen een stootje en vocht kan? De Silent Touch kuntststof panelen van 5mm dik, zijn in principe gewone kunstof laminaatdelen.
Extra lange delen van 220 meter breed geven een chique uiterlijk en niet de klank van laminaat maar benaderen eerder het geluidsniveau van PVC.

Deze designvloer is echt iets speciaals. 18 zeer actuele decors van authentiek esdoorndessin tot stijlvol eiken tot aan buitengewone used-look staan ter beschikking. Designvloer Catega Flex overtuigt echter niet alleen door de perfecte optiek, maar vooral ook door zijn uitstekende eigenschappen. De speciale SilentTouch-oppervlaktetechnologie maakt hem heerlijk flexibel en warm voor de voeten. En hij is ook nog eens gemakkelijk te reinigen en op veel plekken inzetbaar - in de woonkamer, eetkamer, slaap- of kinderkamer of ook in de keuken. Wilt u renoveren? Catega Flex maakt het u gemakkelijk: u kunt hem gewoon over bestaande vloeren heen leggen - door de stabiele speciale plaat drukken bijv. oude tegels niet door. Aangezien deze designvloer zo ontzettend dun is, is ook het lastige inkorten van deuren en kozijnen meestal niet nodig.

Bekijk de Silent Touch vloer

Bekijk de Siltent Touch Vloer van Meister in de showroom bij

Tapijt en Laminaat Direct

Grindweg 140 Wolvega.
0561-614443

Hier liggen alle kleuren uitgebreid te bewonderen en kunt u goed vergelijken met andere kunststof vloeren.

Wij zijn dealer van Balterio, Quick-Step, Mflor, Vivafloors, Parador, Meister en nog veel meer.

Tapijt en Laminaat Direct is een van de grootste vloerenleggers van Nederland met diverse grote webshops.

Wij leggen in heel Nederland.