string(1) "p"

Landhuisdelen

U houdt van een plankenvloer maar dan uitgevoerd in een strakke werkingsvrije en elegante vloer? Wij adviseren u onze landhuisdelen.

Lange en brede planken uitgevoerd in een werkingsvrij meerlaags systeem en leverbaar in breedtes van 14 t/m 32 cm breed (Eiken Olddutch landhuisdeel) en talloze houtsoorten en van fijne houtstrukturen tot OLDABBEY delen gezaagd uit oud Eiken.

Ook leverbaar in allerhande exotische houtsoorten zoals Maple, Wengé, Kambala, Afzelia, Amerikaans Noten, Amerikaans Kersen, Merbau, Jatoba, en Sucupira.

Kortom alle denkbare houtsoorten die gezien het klimaat waar deze houstoorten vandaan komen niet geschikt zijn als massieve vloer vanwege de werking die deze delen normaal geven.

- GESCHIKT VOOR VLOERVERWARMING
- unieke 10 JAAR GARANTIE
- Ideaal voor appartementen icm reductievloer
- Naadloos geplaatst.
- Tevens direct te verlijmen op dekvloer
- Vriendelijk geprijsd (v.a. 39,95 op dhz basis)
- Werkingsvrij

OldDutch Landhuisdelen

Specaal voor degenen die WEL een levendige plankenvloer wensen maar niet de nadelen hiervan willen of de vloer willen combineren met vloerverwarming, maakt Oldhuys (veelal uit ECHT OUD EIKEN) onze eigen OldDutch Landhuisdelen.

Leverbaar in breedtes van 14 t/m 32cm kenmerken deze brede vloeren zich door het oude en doorleefde karakter van een paar honderd jaar oude vloer.

Dit bereiken wij door de delen te trommelen of Antiek te schrapen

(foto onder: Landhuisdeel OldDutch Eiken gerookt en gewhitewashed op een breedte van 28cm)