Vloeronderhoud

Vloer reinigen. Het reinigen van al uw typen vloeren. Vraag gemakkelijk online een offerte aan op onze website. Altijd deskundig advies vooraf.

Vloer reinigen?

VLOERONDERHOUD

Vloeren worden elke dag intensief gebruikt, naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden voor het onderhoud van uw vloer zijn er ook periodieke werkzaamheden die wij toepassen op de vloer om deze er weer als ‘’nieuw’’ uit te laten zien. Er bestaan verschillende soorten systemen voor verschillende soorten vloeren om deze schoon te schrobben en middels een polymeer laag weer te laten ‘’glimmen’’. Elk type vloer vraagt om een andere methode.

LINOLEUM EN MARMOLEUM VLOEREN

Marmoleum en linoleum vloeren zijn vooral in een kantooromgeving de meest gebruikte vloerafwerking. Het is een zeer hygiënische vloer en na 25 tot 40 jaar volledig biologisch afbreekbaar. Deze vloer kunnen wij schoon schrobben en met een speciale polymeer weer voorzien van een nieuwe bescherming. Op uw wensen kunnen wij deze mat, zijdeglans of hoogglans afwerken.

NATUURSTENEN VLOEREN

Natuurstenen vloeren zijn er in vele soorten. Denkt u eens aan marmer, graniet, monoliet of blauwe hardsteen vloeren. We verdelen deze in 2 groepen, kalkhoudende en niet kalkhoudende natuurstenen. Voor elk type natuursteen is er een andere reinigingstechniek en afwerking mogelijk.

HOUTEN EN PARKETVLOEREN

De meest voorkomende houten vloeren zijn: massieve houten vloeren, een lamellenpakket, tapis, een dunhoutvloer of een MDF parket. Houten vloeren zijn zeer sterk en duurzaam maar vergen regelmatig onderhoud, wij zijn gespecialiseerd in het beschermen van deze vloeren middels oliën, lakken, waxen of een hardwas. Conform uw wensen kunnen we bepalen wat de beste afwerking is voor uw houten vloer.

TAPIJT- EN MEUBELREINIGING

Tapijten bestaan er in veel soorten en maten. Vaste vloerbedekking komen wij op locatie reinigen met behulp van diepte- reiniging methoden. Losse kleden halen wij op, reinigen wij in een speciale werkplaats en worden hierna weer schoon terug gebracht aan de opdrachtgever. Ook voor het reinigen van meubels kunt u bij ons terecht.

OVERIGE VLOEREN

Natuurlijk zijn er nog een heleboel overige vloeren, denkt u eens aan kunstharsgebonden vloeren of betonnen vloeren. Staat uw vloer hier niet tussen, neemt u gerust even contact op en wij denken graag met u mee om de juiste reinigingstechniek en afwerking voor te leggen.