string(1) "p"

Vloeren online bestellen

Bij Creon Vloeren bestelt u online prachtige, eiken houten vloeren op maat. Bezoek onze showroom en krijg gratis advies over alle mogelijkheden.

Creon Vloeren

U heeft vast wel een beeld van hoe uw droomhuis eruit ziet of anders wel hoe u uw eigen huis zo veel mogelijk naar uw eigen wens wilt verbouwen of inrichten. Een belangrijk onderdeel van de stijl en het comfort van uw interieur uit zich in de vloeren die u legt. Als u op het punt staat een huis te kopen of toe bent aan een verbouwing van uw huis, dan heeft u bij Creon Vloeren een ruime keuze aan voordelige vloeren van hoge kwaliteit. Wij hebben een ruim assortiment aan houten-, laminaat- en PVC-vloeren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor ondervloeren, plinten, onderhoudsartikelen en accessoires.

Tijd voor een make-over

Heeft u een eigen huis dat aan een renovatie toe is of heeft u een huis gekocht dat u graag naar uw wensen wilt verbouwen? Dan is Creon uw gespecialiseerde partner als het gaat om de vloer voor uw woning. Het hangt af van uw persoonlijke behoefte welke vloer het meest geschikt is voor uw huis. Zo is het voor de één belangrijk dat de vloer weinig onderhoud nodig heeft en voor de ander heeft juist de authentieke uitstraling van een eiken vloer de voorkeur. Als expert kunnen wij u helpen met het uitkiezen voor de perfecte vloer voor uw huis en wij leveren zelfs maatwerk. Zo hebben laminaat en PVC vloeren doorgaans minder onderhoud nodig dan houten vloeren.

Bespaar geld en doe het zelf!

Bij Creon hebben we eigenlijk twee belangrijke pijlers: kwaliteit en betaalbaarheid. Door onze producten uitsluitend online aan te bieden en de montage van de vloeren aan uzelf over te laten, heeft u een kwaliteitsvloer tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u een uitgebreide instructie in handen heeft om uw vloer zelf te leggen. Mocht u uw keuze moeilijk kunnen maken op basis van onze website, dan kunt u een afspraak maken om onze showroom in Hardinxveld-Giessendam te bezoeken. Zo weet u vooraf exact wat u aanschaft en profiteert u tóch van onze aantrekkelijke prijzen. Bekijk de mogelijkheden op https://www.creon-vloeren.nl

Profielfoto van Creon Vloeren
Creon Vloeren
Sluisweg 2B, 3371 EV Hardinxveld-Giessendam