string(1) "p"

Visgraatvloeren bij Vloerdeluxe

 Vloerdeluxe installeert visgraatvloeren voor €99.95 per m2 door heel Nederland. (rustiek a/b)

Visgraatvloeren voor iedereen bereikbaar!!

Visgraatvloeren voegen iets toe aan je woning. Vaak denk je dat deze vloeren te duur voor je zijn. Niet bij Vloerdeluxe hoor!! Wij leveren en installeren houten visgraatvloeren op iedere gewenste kleur in de sortering rustiek A/B zonder het vragen van een meerprijs.Vloerdeluxe produceert en installeert door heel Nederland voor een vast en laag prijsniveau van € 99.95 per m2.

Op basis van Europees eiken in een rustiek A/B verlijmen wij je visgraatvloer in de gewenste kleur en uitstraling rechtstreeks op je cementdekvloer en natuurlijk ook als deze voorzien is van vloerverwarming. Er zijn verschillende maatvoeringen leverbaar en welke maat het beste past in je eigen woonomgeving bepalen we gezamenlijk aan de hand van je woonkamer indeling en het vloeroppervlak.

Tijdens vloerinspectie in je woning bekijken we gezamenlijk de mogelijkheden om tot een geweldig eindresultaat te komen. 

Je visgraatvloer voor een zeer scherpe prijs kopen en dit ook nog inclusief 10 jaar onderhoud is de reden waarom Vloerdeluxe door heel Nederland haar vloeren Installeert. Geen vervelende meerprijs omdat je toevalling een andere kleur en uitstraling net iets mooier vind. 

Vloerdeluxe installeert houten visgraatvloeren op basis van Total Care en inclusief hoge witte mdf plinten. Dus jij kunt gaan genieten van die mooie nieuwe visgraatvloer met een geweldige afwerking inclusief hoge witte plinten in combinatie met groot onderhoud.
Wij staan iedere 2.5 jaar bij je aan de deur en nemen het groot voor onderhoud van je over.
Jij geniet alleen nog maar van je visgraatvloer en laat het groot onderhoud onze zorg zijn. 

Onze visgraatvloeren zijn zo opgebouwd dat deze in iedere ruimte kunnen worden toegepast.
Heb je vloerverwarming of vloerkoeling in je woning? Vloerdeluxe helpt tijdens het totale traject aan de hand van het opstookprotocol bij vloerverwarming.
Wij installeren onder sluitende garantievoorwaarden je visgraatvloer. 

Voor meer informatie : https://vloerdeluxe.nl