Vloerdeluxe en Keramische vloeren

Tegels zijn een onderdeel van iets groters. Ze vertellen veel over de sfeer in de woning en zorgen voor optimaal woongenot. 

Vloertegels zijn bijzondere producten

Vloertegels of plavuizen zijn bijzondere producten en het is geweldig om te volgen hoe de tegelindustrie zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een zeer hoogwaardige industrie waarin bijna alles mogelijk is. Door Modiculaire verbranding,het afbakken en aanbrengen van en slijtvaste glazuurlaag ontstaat een sterke tegel met een geweldige uitstraling en zijn maatvoering tot wel 120x120 cm mogelijk. 
https://vloerdeluxe.nl 

Keramisch parket met houtlook uitstraling

Zeker op het gebied van keramisch parket in een houtlook uitstraling zijn de technieken zo geweldig dat overeenkomsten met echte houten vloeren bizar te noemen zijn. Vloerdeluxe heeft een ruim en exclusief assortiment met tegel of keramische vloeren welke uitermate geschikt zijn bij installatie op vloerverwarming. Tegels zijn door de gesloten structuur enorm slijtvast en onderhoudsvriendelijk. 
https://vloerdeluxe.nl 

   

Onderhoud ook bij een tegelvloer

Een keramische vloer heeft ook onderhoud nodig. bij Vloerdeluxe krijg je bij aanschaf van een tegelvloer de juiste en complete onderhoudset bij je vloer zodat je altijd op de juiste wijze de tegelvloer onderhoud,reinigt en beschermd.
https://vloerdeluxe.nl/keramische-vloerentegels  

 

Vloerdeluxe en verkoop

Vloerdeluxe werkt met verkoopprijzen per m2 inclusief Btw exclusief installatie kosten.
Voor een kostprijs bij installatie komen Joop of Richard eerst bij je thuis.
https://vloerdeluxe.nl/contact