Partner

NOBEL Flooring bvba

Bent u op zoek naar een houten vloer die helemaal op uw maat gesneden is en afgestemd op uw woonsituatie, op uw technische voorkeuren en uw financiële mogelijkheden? Dan bent u bij NOBEL Flooring in Minderhout aan het goede adres. Breng vrijblijvend een bezoek aan onze huiselijke toonzaal, waar we u een perfect beeld kunnen schetsen van de mogelijkheden. Omdat we het hele proces van stam tot plank in eigen beheer hebben, kunnen we heel ver gaan om te beantwoorden aan uw persoonlijke voorkeur. De vloerplanken kunnen gemaakt worden met vaste of variabele breedtes van 10 tot 28 cm en met een lengte tot 3,5 meter. De standaarddikte bedraagt 16 mm, met een minimum van 10 en een maximum van 24 mm. 

Quercuplex

Quercuplex is een samengestelde plankenvloer met een toplaag van Frans eiken op een berkenmultiplex. Deze plank is te verkrijgen in 4 kwaliteiten met vaste of variabele breedtes tussen 10 en 28 cm.

ProductomschrijvingQuercuplex is een samengestelde plankenvloer met een toplaag van Frans eiken op een berkenmultiplex. Deze plank is te verkrijgen in 4 kwaliteiten met vaste of variabele breedtes tussen 10 en 28 cm.

Ze worden in variabele lengtes tussen 2 en 4 meter vervaardigd, zodat ze niet van de massieve plankenvloeren te onderscheiden zijn. De planken worden legklaar afgeleverd met de door u gekozen kleuring en  bescherming. Deze bescherming is machinaal (onder druk) aangebracht en zorgt ervoor dat de vloer vuil- en waterafstotend is. Dus deze kan perfect in keuken en badkamer geplaatst worden. Ook de combinatie met vloerverwarming is geen enkel probleem.

Goed advies is belangrijk!  Het is van groot belang dat de opbouw van uw vloerproduct goed is afgestemd op uw woonsituatie, uw technische voorkeuren/mogelijkheden en uw financieel budget. Wij kiezen voor zekerheid. En u?


 

MEER VAN DIT BEDRIJF

Robuste vloer

Zoekt u een Frans eiken parketvloer met een eigen karakter? Dan is de ...

Eiken Trappen

ONZE TRAPPEN, ONZE RECLAME Een eiken trap van NOBEL Flooring? Geen en...

vloer in laddermotief

Een plankenvloer kan ook in laddermotief geplaatst worden. Zo krijgt u...